Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, Büyükliman Yöresi ’Ne Ait İlçelerde Eski Statüsüyle Köylerde Yaşanan Su Sıkıntısına Değindi.

“Bu Duyarsızlık Neden?”
“Bu Devirde Susuzluktan Mağduriyet Olur Mu?”

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, Büyükliman Yöresinde Ziyaret Ettiği İlçelerde Eski Statüsü İle Köy, Yeni Statüsü İle Mahallerde Çok Sayıda Vatandaşın Suyunun Akmadığını İfade Ederek,  Sorunun Çözümü İçin Yetkilileri Göreve Davet Etti.

Suların Kesik Olması Dolayısıyla Vatandaşların Büyük Mağduriyetler Yaşadığını İfade Eden Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Aday Yavuz Aydın, “Büyükliman Yöremizde Yeni Statü İle Mahalle Olan Birçok Köyümüzde İnsanlarımız Günlerdir Susuzluk Çekiyor. Yaptığımız Ziyaretler Sırasında Hemşerilerimiz Bizlere Yaşadıkları Mağduriyetleri Anlatarak Tankerlerle  Su Getirerek Depoları Doldurmaya Çalıştıklarını Ancak Yörede Temiz Su Tankeri Bulmakta Da Güçlük Çektiklerini Belirtiyorlar. Konu İle İlgili Olarak Başta TİSKİ Olmak Üzere Yetkili Kurumlara Defalarca Şikâyette Bulunmalarına Rağmen Sonuç Alamamışlar. İnsanların En Çok Gereksinim Duyduğu İhtiyaç Maddesi Olan Suyun Kesik Olması Vatandaşlarımızı Çok Zor Durumlarda Bırakıyor. Her Fırsatta Çağ Atladık Diye Övünenler Büyükliman Yöresinde Yaşanan Bu Büyük Sıkıntıya Neden Çözüm Üretemezler? Niye Duyarsız Kalırlar? Anlamak Mümkün Değil. Büyükşehir Belediyesi Ve TİSKİ Yetkililerini Ve Sorumlu Kurumları Görevlerini Yapmaya Davet Ediyorum. Vatandaşlarımızın Taleplerini Dinlesinler Ve İnsanlarımızın Çektikleri Bu Çileye Çözüm Üretsinler” Şeklinde Konuştu.

0-(1).jpg0-(2).jpg

Editör: TE Bilisim