SÖZDE DEĞİL ÖZDE BİRİZ

Trabzon’un batı bölgelerinde Yavuz Aydın fırtınası eserken, Şalpazarı ilçesi de bu coşkuya ortak oldu. Çok az bir oyla milletvekili seçilemeyen Aydın’ı Trabzon bu kez Ankara’ya vekil olarak göndermeye kararlı. Hemşerilerine söz veren Aydın ise, “Dün nasıl sizin hizmetinizdeysem, vekil seçilince de emrinizde olacağım. Biz, dün Sayın Erdoğan’a hakaret edenler gibi sözde soylu yürüyüşlerin adamı değiliz” dedi.

YALAN SÖZLERİN ADAMI DEĞİLİM!

MHP Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın Şalpazarı ilçesinde hemşerileri ile bir araya geldi. Coşku ile karşılanan ve ben siyasete girmeden önce neysem seçilince de öyle kalacağım diyen Aydın, “Milletimin hemşerilerimin dün hizmetindeydim yarın da hizmetinde olacağım. Allah bize değişeceksek bu vekilliği nasip etmesin. Vekil seçilmeden önce Şalpazarı’nın pazarı Çarşamba günü en kalabalık zamanda ilçeyi ziyaret edenler seçim bittikten sonra dükkan kepenklerinin kapalı olduğu günde, Pazar gününde ilçeye gelip kapalı dükkanlara el sallayıp gittiler. Bu milletle alay etmektir. Bu samimiyetsizliktir. Seçim bitti ve biz çok az bir oyla seçilemedik. Bir ay boyunca Trabzon’u baştan sona ziyaret ederek teşekkür ziyaretlerinde bulundum. Seçim mi vardı? Hayır. Ama milletimizin yanına seçimden seçime gelenlerden değilim. Bizim teşekkür ziyaretlerimizi görenler utanmadan, sıkılmadan teşekkür için Pazar günü geldi, boş kepenklere el salladılar. Kadınlarımızın, bacılarımızın, ninelerimizin fistanını giyerek, Şalpazarlıların, Ağasarlıların vicdanıyla, samimiyetiyle, duyguları ile dalga geçiyorlar, mecliste yemin edeceğiz diye söz verdiler. Ama sonra gidip mazeret ürettiler. Ben birinci parti çıkarsak değil, Trabzon’da en yüksek oyu bu bölgeden alırsak ‘ diye söz verdim. Alamayınca yöresel kıyafetlerimizle yemin etmedim’ diyebiliyorlar. Bunların samimiyeti bu. Ben hepinizin evladı, arkadaşı dostu Ormancı Lütfü Çavuşun oğlu Yavuz Aydın’ım. Sizden biriyim ve sizin hizmetinizdeyim. Seçilene kadar değil seçildikten sonrada sizinleyim’ dedi.

BU NASIL SOYLU YÜRÜYÜŞ?

Sayın Süleyman Soylu bizden daha itibarlı çıktı. Adamın kendi partisindekiler ünvanlarını, görevlerini elinden alıyor ama biz Trabzon’da onu ödüllendiriyoruz. Bu adamın ne olduğu belli. Dün Demokrat Partideyken Sayın Erdoğan’a hakaret eden, hırsız yolsuz, paçalarından yolsuzluk akıyor, daha at üstünde duramıyor, ülkeyi nasıl yönetecek, Erdoğan’dan hesap soracağım diyen bu adam şimdi kusura bakmasın buraya geldiği zaman demek ki o yolsuzluğa, hırsızlığa ortak oluyordur.  Hani Soylu bir yürüyüş vardı. İşte bu yürüyüşün ne kadar soylu olduğu ortaya çıkmıştır. Bunu da Şalpazarlı, Beşikdüzlü, Vakfıkebirli, Çarşıbaşılı, Tonyalı, Akçaabatlı, Yomralı, Sürmeneli, Oflu kısacası tüm Trabzonlu  değerlendirecek ve gereken cevabı da 1 Kasım seçimlerinde verecektir” şeklinde konuştu. Ziyaret sonrası Yavuz Aydın’a yoğun bir sevgi gösteren Şalpazarlı hemşerileri Aydın’a Şalpazarıspor’un üzerinde ismi yazılı formasını hediye etti. Hemşerilerine teşekkür eden Aydın ise, “Bu fistan giyip yemin edeceğim diyenlere ibret olsun” dedi.

1-(1)-002.jpg1-(2)-002.jpg1-(3)-003.jpg1-(4)-002.jpg

Editör: TE Bilisim