Profesyonel İş Yatırımlarında Bankalardan Yatırım Kredisi Desteği Alınabiliyor. Bu Kredi Hangi Şartlarda, Nasıl Çekilir Öğrenmek İçin İçeriğimizi Okuyabilirsiniz.

Yatırımları Finanse Etmek Amacıyla Uzun Vadeli Çekilen Kredilere Yatırım Kredisi Adı Veriliyor. Özellikle Devletin Teşvik Ettiği Sektörlerde Yapılan Yatırımlar İçin, Arz Yaratılmak Adına Kurulan İşletmelerin Tercih Ettiği Yatırım Kredileri İstihdam Artırma Hedefi Taşıyor. İhracata Teşvik Gibi Diğer Devlet Politikalarını Da Destekleyebilen İşletmelerin Desteği Olan Yatırım Kredisi, Bakanlıkların Şartları Üzerinden Değerlendirilerek Veriliyor.

Sanayi, Turizm, Eğitim, Sağlık, Sektörlerinde Faaliyette Bulunan Yatırımcıların Yararlanabildiği Kredinin Miktarı Proje Verimliliği Esası Değerlendirilerek Belirleniyor. Turizm Yatırımcısı Turistik Tesis İlanları Arasında Yer Alan Bir İşletmeyi Alabilmek Ve Proje Baslı Yeniden Tasarlayarak Yenilikçi Bir Girişim Haline Getirebilmek Amacıyla Yatırım Kredisini Kullanabiliyor.

Konut Yatırımı İçin Kredi Nasıl Çekilir?

Satılık Konut İlanları Arasında “Krediye Uygun” İbaresi Dikkat Çekiyor. Düzenli Kira Ödemek Yerine Kira Öder Gibi Düşük Faizlerle Kredi Çekilerek Ev Sahibi Olunabiliyor. Konut Kredisi Alınırken Mülk Teminat Altına Alınarak Nakit Çıkartılıyor. Ödeme Vadesi 30 Yıla Kadar Çoğaltılabiliyor. Her Bankanın Faiz Oranı, Vade Seçenekleri Değişirken, Kullanıcılar Uzmanlara Danışarak Seçimini Yapabiliyor. Yasalar Uyarınca Evin Değeri Belirlendikten Sonra Değerin %75’ine Kadar Konu Kredisi Alınabiliyor. %25 Peşinatın İse Kullanıcı Tarafından Verilmesi Bekleniyor. Kredi Nasıl Çekilir Sorusu Banka Yönlendirmesi İle Cevaplanabilirken, Peşinatın Önceden Kullanıcıda Var Olması Zorunlu Kılınıyor.

Yatırım İçin Kredi Çekmek Avantajlı Mıdır?

Yatırımın İlerleyen Günlerde Değer Kazanacak Olması Bugünkü Borçlanmayı Meşrulaştırıyor. Ayrıca Düzenli Yapılan Ödemeler Faiz Ödemesini En Aza İndirerek, Cezai Yaptırım Olmaksızın Kişilerin Zorlamadan Krediyi Kapatmasını Mümkün Kılıyor. Ödemelerin Bütçeyi Zorladığı Ve Düzenli Ödeme Yapılmadığı Durumlarda, Kullanıcının Sicili Bozulacağından Kredi Almak Tavsiye Edilmiyor. Kredi Notunun Düşmesi İlerleyen Zamanlarda Başka Sebeplerle Kredi Alımını İmkansızlaştırıyor.

Kullanıcıların Kredi Çekmeden Önce Yatırımı Doğru Değerlendirmesi, Bütçesine Uygun Bir Ödeme Planı İle Yatırıma İmza Atması Öneriliyor. Yatırımın Değerinin Öngörülebilmesi Adına Belediyenin Uzun Vadeli Projelerine Bakılabiliyor. İş Yeri Alımında İse Gayrimenkulün Değerinin Yanı Sıra İşin Kar Beklentisinin De Doğru Hesaplanması Önem Arz Ediyor. Gelir – Gider Dengesinin Sağlanması, Çalışanların Ödemelerinin Düzenli Yapılabilmesi Adına Bölgenin Nüfus Yoğunluğunun Yeterli Olup Olmadığı, İşin Bölge Kitlesine Uyum Gösterip Göstermeyeceği, Farklı Pazarlama Stratejileri İle Talep Yaratılıp Yaratılamayacağı İşin Geleceğini Belirleyen Hayati Noktalar Olarak Değerlendiriliyor.

Siz De Finansal Değerlendirmenizi Yaptıktan Sonra Milliyetemlak.Com‘A Gelerek Dilediğiniz Ev Ve İş Yerini Satın Alabilir, Yepyeni Bir Hayata, Yeni Yatırımlarla “Merhaba!” Diyebilirsiniz.

123456---kopya-585.pngyesyeni-logo-final-20170310153341.png

Editör: TE Bilisim