Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ münasebetiyle Trabzon Köşk Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Vali ve Belediye Başkanı’nın eşlerinin de katıldığı ziyaret programında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, yaşlıların asla unutulamayacağını ve unutulmaması gerektiğini söyledi.

Devletin tüm imkânlarıyla birlikte yaşlıların yanında olduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Biz biriz beraberiz. Her zaman, iyi günde, kötü günde beraber olduğumuz gibi sizlerle birlikte olmak bizim için vazifedir. Bizim için en güzel geçirebileceğimiz zaman sizinle geçirdiğimiz zamandır. Sağlığınız yönünden en ufak bir probleminiz olduğu vakit bütün hastanelerimiz her zaman emrinizdedir. Ulaşım yönünden Büyükşehir Belediyemizden hangi talepleriniz olursa, bir yeri gezmek dahi olmak üzere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmet etmeye devam etmek bizim için bir onur ve şereftir. Sizler varsanız, bizler varız. Bizim aziz milletimiz hep büyükleriyle var olmuştur. Sizlerin dualarıyla bugün sınırlarımız dışında da evlatlarımız vatanımızın birliği için mücadele etmeye devam etmektedir. Sayın müdürlerimiz ve bütün uzmanlarımız hepimiz emrinizdeyiz. Hepinizin saygıyla ellerinizden öpüyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu hiç unutmamanızı istirham ediyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından Vali Yavuz ile Başkan Gümrükçüoğlu huzurevi sakinlerine hediyelerini takdim etti. Ziyaret programı Huzurevi sakinleri tarafından hazırlanan el sanatları sergisinin gezilmesiyle son buldu. 

670-281.gif123456---kopya-20180319181354.png

 

Editör: TE Bilisim