Bazı Akçaabat Kökenli Haber Sitelerinde Yayınlanan Haberde “Adalet Ve Kalkınma Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kim Olacak Sorusu Uzun Süredir Kamuoyunu Meşgul Etmekte. Sitemiz Olarak Yapmış Olduğumuz Araştırmalar Sonucu Edindiğimiz Bilgileri Sizler İle Paylaşmak İstedik. Genel Merkezde Yetkili Bir İsme Ulaşarak Aldığımız Bilgi Akçaabat Adayının Şefik Türkmen Olarak İmzalandığı Ve Kısa Süre İçerisinde Kamuoyuna Açıklanacağı Belirtildi.”

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Yayınlanan Bu Haberi Takip Ettik Ve Ak Parti Genel Merkezi Tarafından “Şefik Türkmen ”İsminin İmzalandığı Haberinin Yalan Olduğunu Öğrendik.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesinin Daha Önce Yapmış Olduğu Haberlerde Ak Parti’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayının Mehmet Baş Olduğu Ve Mehmet Baş’ın İsminin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Japonya Gezisi Öncesi İstanbul’da Diğer İlçe Belediye Başkan Adayları İle Birlikte İmzalandığını Belirtmiştik. Şuana Kadar Mehmet Baş İle İlgili Yaptığımız Haber Kaynaklarının Yine Tekrar Ediyoruz, Milletvekili, Bakan Danışmanları, Genel Müdürler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Ak Parti İl Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanlarından Edindiğimiz Bilgiler Doğrultusunda Olmuştur.

Özellikle Bazı Yetkililer Ve Önemli İsimlerin,Mehmet Baş İle Çalışmak İstediklerini Mehmet Baş’ın Akçaabat İlçesine Ak Partiden Belediye Başkan Adayı Olması Gerektiğini Bizzat Belirttiklerini Haberlerimizde Yayınlamıştık.

Aynı Bilgilerimizi Tekrarlamaktansa Haberlerimizin Doğruluğu Dün Olduğu Gibi Bugünde Devam Etmektedir.

Yeni Aldığımız Bilgiyi Haberimizi Yazdığımız Esnada Bizlere Aktaran Belediye Başkan Adayları Komisyonunda Yer Alan Yetkili Kişi

“Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Brüksel Dönüşü Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayları İle İlgili En Son Çalışmaları Yaparak Genel Merkezin Açıklamasına Sunacak.Ayrıca İstanbul ‘A Bağlı Birkaç Önemli İlçede Önemli Değişiklikler Yapması Bekleniyor. Akçaabat İlçesinde Değişim Gerçekleşti. Mevcut Belediye Başkanı Genel Merkez Ve Kendisi Hakkında Gerçekleştirilen İstişarelerde Olumsuz Gelişmeler Yaşandığına Şahit Olduk Buda Gösteriyor ki Şefik Türkmen Aday Gösterilmeyecek. Ancak Akçaabat İçin Ak Parti Belediye Başkan Adayının Mehmet Baş Olduğunu Söyleyebilirim.

Editör: TE Bilisim