Whatsapp'tan 'Gizlilik Kararı' Açıklaması

Whatsapp Twitter Adresinden Yaptığı Açıklamada, "Gizlilik Politikasındaki Güncelleme, Arkadaşlarınız Veya Ailenizle Olan Mesajlarınızın Gizliliğini Etkilemez” Dedi.

Whatsapp Son Dönemdeki Gizlilik Sözleşmesi İle İlgili Açıklama Yaptı.

Twitter'dan Yapılan Açıklamaya Göre, “Bazı Söylentilere Değinmek Ve Yüzde 100 Net Olmak İstiyoruz. Özel Mesajlarınızı Uçtan Uca Şifreleme İle Korumaya Devam Ediyoruz. Gizlilik Politikasındaki Güncelleme, Arkadaşlarınız Veya Ailenizle Olan Mesajlarınızın Gizliliğini Etkilemez” İfadeleri Kullanıldı.

Whatsapp İnsternet Sitesinde "Yakın Zamanda Gizlilik Politikamızı Güncelledik Ve Çok Sayıda Düşünceli Soru Aldık. Bazı Dedikodularla Birlikte, Aldığımız Bazı Soruları Cevaplamak İstiyoruz" İfadeleri Kullanıldı.

'MESAJ GİZLİLİĞİNİZİ HİÇBİR ŞEKİLDE ETKİLEMİYOR'

Açıklamada, "Gizlilik Politikamızdaki Güncellemenin, Arkadaşlarınız Veya Ailenizle Olan Mesajlarınızın Gizliliğini Hiçbir Şekilde Etkilemediğini Açıklığa Kavuşturmak İstiyoruz. Bunun Yerine, Bu Güncelleme İsteğe Bağlı Olan, Verileri Nasıl Topladığımız Ve Kullandığımız Konusunda Daha Fazla Şeffaflık Sağlayan Whatsapp'ta Bir İşletmeye Mesaj Göndermeyle İlgili Değişiklikleri İçerir" Denildi.

19438-121.jpg

Editör: TE Bilisim