Dr. Gönül Ateşsaçan, “Eğer Uyku Düzenine Dikkat Etmiyor, Sigara Ve Alkol Gibi Maddeler Kullanıyor, Yağlı Ve Katkılı Maddeler Tüketiyor, Hayvansal Gıda (Et, Balık, Tavuk) Ağırlıklı Beslenip, Kimyasal İlaç Kullanıyorsanız , Meyve İle Sebzeyi Az Tüketip Ve Bunlarla Beraberde Gergin Ve Stresli Bir Hayata Da Sahipseniz Mutlaka Detoks Yapmalısınız” Dedi.

Detoks Nedir?

Detoks Vücudun Kendi Kendini Onarmasına Yardımcı Bir Yöntemdir. Nasıl Ki Antibiyotikler Vücuttaki Bakterileri Öldürmeye Yarıyorsa, Detoks Da Hücrelerin Normal Çalışmalarına Engel Olan Toksinlerin Vücuttan Atılmasını Sağlayan Bir Sistemdir.

Hastalıklardan Kurtulmak Ve Sağlıklı Bir Yaşam, İçin Bütünsel Bir Arınma Gerekmektedir.

Detoksun Faydaları Nelerdir?

Kişinin Arınma Mekanizması Zayıf İse Daha Hızlı Yaşlanma Eğilimindedir Ve Kalp Hastalıkları, Kanser Ve Kronik Dejeneratif Hastalıklara Yakalanma Riski Daha Fazla Demektir. Detoks Sayesinde Organların Ve Örneğin Beyin, Böbrek, Karaciğer, Kardiovasküler Sistem Ve Bağışıklık Sistemi Fonksiyonlarının Tam Kapasite İle Çalışması Ve Performanslarının Artırılması Sağlanır. Kısaca Sağlığımızın Devamı Sağlanır.

Dr.Gönül Ateşsaçan Son Olarak Çok Özel Bir Detoks Tarifi Verdi.Domates Detoksu Yapılarak Vücudunuza Baharı Getirebilirsiniz.

Domates Detoksu Tarifi:

2 Adet Dilimlenmiş Domates,

1/2 Adet Küp Şeklinde Soyulmuş Soğan

1 Adet 4 'E Bölünmüş Ve Soyulmuş Limon

1 Çay Kaşığı Toz Ya Da Rendelenmiş Zencefil

1 Adet Soyulmuş Sarımsak

Domates Detoksu Yapılışı:

Domates,Soğan,Limon,Zencefil Ve Sarımsağı Meyve Sıkacağından Geçirip Üzerine Karabiber Serptikten Hemen Sonra Tüketin.

yesyeni-logo-final-155-003.png

Editör: TE Bilisim