Ve Şota Ayrılıktan Sonra İlk Kez Konuştu

Trabzonspor'dan Ayrılan Şota Arveladze İlk Kez Konuştu. İşte Gürcü Teknik Adamın İlk Sözleri...

Trabzonspor Teknik Direktörlüğü’nden İstifa Eden Şota Arveladze, Sporyorum’a Konuştu. “Trabzonspor’a Doğru Zamanda Mı Geldiniz?” Sorusuna, “Trabzonspor’a Gelmek İçin Her Zaman Doğrudur. Asla Pişman Değilim. Bir Şeyler Yapmaya Geldim Ama Olmadı, Üzgünüm” Diye Yanıt Verdi.

"ŞEHİR MUTSUZ, İNSANLAR BİRBİRİNE GÜVENMİYOR'

“Trabzonspor’da İyi Şeyler Yapmanın Önünü Kesebilecek O Kadar Çok Sorun Var Ki!” Diye Devam Eden Gürcü Teknik Adam, Şunları Söyledi:

“Şehir Bugün Çok Mutsuz. Beşiktaş’ı Yenip İlk İki Haftada 6 Puan Aldığımızda Da Mutsuzdu. Hiçbir Şey Değişmedi. Ben Nasıl Burada Mutlu Olabilirdim. Mutsuzluk Genel. Bunda Takımın Aldığı Sonuçların Önemi Yok. Nereden Kaynaklanıyor Bilemem Ama Şehir Mutsuz, İnsanlar Birbirlerine Güvenmiyor, Sevmiyor. Herkes Birbirinden Hesap Soruyor. Bir Yemek Olayı Çıktı. Çok Garibime Gitti. Gerçi Ben Yemekte Yoktum Ama Olsam Ne Fark Eder Ki! Yıllardır Tanıştığım Dostluğum Olan İnsanlarla Yemek Yiyemeyecek Miyim? Aile Dostum Onlar. Ya Da Kardeşim Yedi De Ne Oldu? Benim Gidişimin Bu Olayla İlgisi Yok. Gidişimin Nedeni İstediklerimi Yapamamak. Buna Hakem Engel Oldu Dersiniz, Direkler, Ofsaytlar Dersiniz, Her Şey Söylenebilir. Ama Ortada Bir Gerçek Var. Ben İstediklerimi Yapamadım. Şehir Beni De Mutsuz Etti. Daha Fazla Kalmamın Bir Anlamı Yoktu. Bir Şeyleri Değiştirmek İstiyordum Ama Başaramadım. Direkt Benim Suçum Da Değil Bu.”

"HİÇBİRİNE KÜSKÜN DEĞİLİM"

Futbolcularla İlgili Hiçbir Sorunu Olmadığını Ve Hepsini Çok Sevdiğini Belirten Şota Arveladze, “Ben Teknik Direktörüm, Onlar Futbolcu. Zaman Zaman İstediğimi Yapmadıkları İçin Ben Onlara Kızabilirim. Onlar Benden Beklediklerini Bulamaz, Oynamazla Bana Kızabilirler. Bunlar Anlık Şeyler. O Gün Olur, Orada Biter. Hiçbirine Küskün Değilim.” Diye Konuştu.

Trabzonspor’da Görev Yapacağı Kalan Süreyle İlgili Ekonomik Konuların Nasıl Çözümlendiği Sorusuna Şota, “Ben Trabzonspor’la Para Konuşmam. Ne Demişlerse Kabul Ettim. Geleceğe Yönelik Para Talep Etmedim. Hakettiğim Ücreti Vereceklerini Söylediler, Kabul Ettim” Diyen Şota Arveladze, Sözlerini Şöyle Tamamladı:

“Trabzon’u Seviyorum. Futbolculuk Günlerimdeki Kadar Seviyorum. Bu Şehrin Beni Sevdiğini Biliyorum. İnsanların Sevdiğini Biliyorum. Gönlüm Her Zaman Bu Şehirle Olacak, Kim Yönetirse Yönetsin, Kim Teknik Adam Olursa Olsun Kalbim Hep Bu Kulüp İçin Olumlu Atacak Ve Kazanmasını İsteyeceğim. Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın.”

Editör: TE Bilisim