Ve Lucescu Trabzonspor'u Açıkladı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu sonunda sessizliğini bozdu.

Bordo mavili yönetimin önümüzdeki sezon takımın başına geçmesi için resmi teklif götürdüğü Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada görüşmeleri doğrularken, Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı.

2004 yılından bu yana Shakhtar Donetsk'i çalıştıran ve Ukrayna ekibinde birçok başarıya imza atan Lucescu, "Shakhtar'dan güzel anılarla ayrılmak istiyorum. Eğer Trabzonspor'la anlaşma sağlanırsa iki yıl teknik direktör olarak çalışıp daha sonra sportif direktörlük yapmayı planlıyorum. O dönem için oğlum Razvan Lucescu teknik direktörlük görevini devralabilir. Trabzonspor'a şartlarımı bildirdim" diye konuştu.

SHAKHTAR DONETSK CEO'SU PALKİN SİNYALİ VERMİŞTİ

Shakhtar Donetsk Kulübü CEO'su Sergei Palkin önceki gün Mircea Lucescu'nun takımdan ayrılabileceği imasında bulunmuştu. Palkin, Rumen teknik direktörle olan sözleşmelerinin sezon sonunda biteceğini hatırlatarak, "Kendisini takımın başında görmek isteriz ama başka bir kulübe gitmesi durumunda, o takımın da güzel bir futbol sergileyeceğine eminim" yorumunu yapmıştı.

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'i de tam 8 kez mutlu sona taşıdı.

Editör: TE Bilisim