Vatandaştan Korkutucu İddia: Bizi Tehdit Ediyorlar

Vatandaş, Akşener Konuşurken Korkutucu Bir İddiayı Gündeme Getirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Konuşmasını Kesip, Dinledi Ve "Hesabını Soracağım" Dedi. İşte O İddia:

Meral Akşener, Kahramanmaraş’ta Konuşurken, Kendisini İzleyen Partililerden Biri Bağırarak Önemli Bir İddiada Bulundu. Akşener Konuşmasını Yarıda Keserek, Vatandaşın Bu İddiasını Kürsüden Şöyle Tekrarladı:

“Arkadaşımız Diyor Ki, İmza Vermeye Gidiyoruz. Bizi Tehdit Ediyorlar. Bürokrat Yetkili, ‘Attığınız İmzanın Sonucuna Katlanacaksınız’ Diyormuş.”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Bu İddiayı Tekrarladıktan Sonra, “Bunlar Korkaklar. Korkaklara, Bürokratlara Sesleniyorum. Bu İktidar Sizi Ortada Bırakır. Öylece Ortada Kalırsınız. Bu İşi Sonuna Kadar Takip Edeceğim. Kimseyi İmza Veriyor Diye Tehdit Edemezsiniz” Dedi.

İMZA VERENLERLE TARTIŞAN POLİSE DE İNCELEME BAŞLATILDI

Öte Yandan Cumhurbaşkanlığı Adaylığıyla İlgili Kartal'daki Anadolu Adliye'sinde Bir Polisin İmza Atanlarla Tartıştığı İddialarıyla İlgili De İnceleme Başlatıldığı Öğrenildi. Emniyet Kaynaklarından Edinilen Bilgiye Göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce Başlatılan İncelemenin Sürdüğü Belirtildi.

100 Bin İmza İle Cumhurbaşkanı Adayı Olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş İl Başkanlığı Binası Açılışı İçin Geldiği Kentte Kalabalığa Seslendi.

ERDOĞAN’A SESLENDİ

Konuşmasının Devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Seslenen Akşener, Şöyle Dedi:

“Bu Seçimleri Sen İstedin. Bu Seçimlere İttifak Organizasyonunu Sen Yaptın. Sen İttifak Konusunda Uzmansın. Önce PKK İle İttifak Yaptın ‘Çözüm İttifakı’ Dedin Adına, Olmadı Sonra Bir Baktık FETÖ İle Çukur İttifakı Yapmışın. Devleti Yargıyı, Her Şeyi Paylaşmışsın, Sonra ABD Ve Rusya İle Ne Olduğu Belirsiz İttifaklar Yaptın. Onlar İçin ‘Heyt’ Dedin Ama Heytlerin Arkasından Elbistan Şeker Fabrikası Satıldı. Bu Arkadaş İttifaklara Alışık. Şimdi Kurdukları İttifakın Adı Cumhur İttifakıymış. Cumhur İttifakının Yerli Ve Milli Olduğu İddia Ediliyor Biz De Gayri Milli. Hadi Oradan Be. Pensilvanya’yı Yol Edinenler Hadi Oradan Be.”

“DP, İYİ PARTİ’DEN SEÇİME GİRECEK”

Kendilerinin De İçinde Olduğu Ve ‘Millet İttifakı’ Adını Verdikleri İttifakın Detaylarını Da Anlatan Akşener, Şöyle Devam Etti:

“Biz De, Saadet Partisi, Demokrat Parti Bizim Listemizden, CHP İle Bir ‘Millet İttifakı’ Kurduk. Milletvekilliği Seçimlerinde Herkes Kendi Oyunu Alacak, Ama Bunların Kurduğu Tuzağı Ortadan Kaldırmak İçin Listede Bir Tane Dikdörtgen Olacak Ve Başında Millet İttifakı Yazacak, Siyasi Partilerin Bütün Amblemleri Orada Olacak Ve İyi Partili İyi Parti’ye, CHP’li CHP’ye, SP’li De SP’ye Mührünü Vuracak. Bundan Çok Bozuldular, Çok Üzüldüler. İttifak Onlara Serbest, Geri Kalanlara Yasak.”

“İMZACILARA ‘FETÖ’CÜ’ DİYENİN ALNINI KARIŞLARIM”

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarını Alan Firmalara Da Seslenen Akşener, 24 Haziran’da Fabrikaları Alıp Millete Vereceğini Söyledi. Konuşması Sırasında Bir Vatandaşın ‘Dolar FETÖ’cü, Benzin FETÖ’cü, İmzacılar FETÖ’cü’ Demesi Üzerine Akşener, “Doların Yükselmesi FETÖ’nün İşi, Benzinin Artması FETÖ’nün İşi, Zamların Gelmesi FETÖ’nün İşi. Ulan Ne FETÖ’ymüş Be. İmzalara FETÖ’cü Dedirtmem. Vallahi, Billahi Gökyüzünü İndiririm Tepelerine. İmzacılara ‘FETÖ’cü’ Diyenin Alnını Karışlarım” Dedi.

670-528.gif123456---kopya-20180505213741.png

Editör: TE Bilisim