AKÇAABATIN SESİ HABER SERVİSİ

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Kurban Bayramı Münasebetiyle Akçaabat İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Katıldı.

Koray Aydın Gündeme Dair Çok Önemli Açıklamalarda Bulunurken “Vatandaşlarımız Tehdit Altında”Olduğunu Belirtti.

Koray Aydın İle Gerçekleştirmiş Olduğumuz Gündeme Dair Önemli Açıklamalarını Sizlerle Paylaşıyoruz.

MHP’DEN EKMEK ÇIKMAZ

Hiçbir partiye MHP’den ekmek çıkmaz, çıkmamalıdır. Geçen seçim biz Trabzon’un her köşesini dolaştık. Halkımıza ne söylemişsek ona göre davrandık, söylediklerimizden bir tane halkı kandırdığımız, aldattığımız konu var mı? Tarih te bizi teyit etti. Aksine bizim MHP olarak AK Parti’nin tabanı üzerinde hakkımız olduğunuzu düşünüyoruz, o taban üzerinde var olan hakkımızı bu seçimde almayı düşünüyoruz. Çünkü AK Parti büyük Türk Milletini aldattı, kandırdı. Biz burada söyledik dedik ki AK Parti anaların gözyaşı dinecek gibi herkesi evet diyeceği bir kılıf arkasında, ama anaların gözyaşının akacağı bir Türkiye’ye doğru gidiyoruz dedik. Ve bu böyle oldu.

YILAN İLE AYNI TORBAYA GİRDİLER

Çünkü AK Parti yılan ile aynı torbaya girdi. Terör örgütünü büyütüp onunla pazarlık yapmak zorunda kaldı. Ben Trabzon’daki tüm toplantılarımda fotoğraflar göstererek, Cizre’de, Silvan’da hendek kazdıklarını, yol kestiklerini anlattım. Durum vahim dedim sizlerde haber sitenizde bunları yayınladınız. . Benim bildiklerimi gördüklerimi bunlar görmediler mi? Görüp de müdahale etmedilerse veballeri ve suçları büyüktür. Çünkü bu bize kan ve gözyaşı olarak geri döndü. Milletçe içimiz buruk. Bayramda bile şahit haberleri ile halkımız kahroluyor. İçimizden yaralanıyoruz.

ERDOĞAN, DAVUTOĞLU’NUN ÜZERİNE KARABASAN GİBİ ÇÖKTÜ

Halkı kandırmış, eline yüzüne bulaştırmış, partisine diğer partilerle koalisyon kurduramayan, Ahmet Davutoğlu’nun üzerine karabasan gibi çöken, onun etkisini sıfırlayan egosu kabarmış biri. Ben dedim. Hem kendine zarar verecek Erdoğan hem millete. Vermedi mi? Milletçe bunun bedelini ödüyoruz.

ERDOĞAN’NIN PKK İLE MÜCÜDELESİ 1 AYLIK VE YAPMACIK

Toplumda şöyle bir kanaat var, gezip konuştuğumuz bulunduğumuz her yerde toplum. Hemen seçimin akabinde Tayyip Erdoğan’ın PKK ile olan mücadelesinde yapmacık, MHP’nin oylarını almaya yönelik böyle bir milliyetçilik görüntüsü vererek 1 ayı geçirmek ve sonra yine PKK ile aynı çuvala girmeye yönelik bir aldatmacanın olabileceğini biz söylemiyoruz sokaktaki seçmen bunu bize bir uyarı olarak söylüyor. Bunun işaretleri de emareleri de var, Ankara’da geçenlerde teröre karşı STK’ların yürüyüşü vardı güzel de oldu. Gurur duyduk. Türk bayraklarıyla herkes teröre tepkisini gösterdi. Ama hemen akabinde İstanbul’da içine siyaset bulaştırdığı, 550 yerli milletvekili istediği  bir atmosfere bunun sokulması,. Milliyetçilik görüntüsü verilerek milletin milli duygularının istismar edilmesi, AK Parti’nin istismarda hiç sınır tanımadığını, olaylar üzerinde hiç yüzünün kızarmadığı ve hiç sorumluluk almadığı bir olay olarak görüyorum ve ülkesini seven bir vatandaşı olarak da böyle bir milli meselenin bir partinin oy alma aracı haline dönüştürülmesine isyan ediyorum. 

AK PARTİ TÜRKİYE’Yİ TEK BAŞINA YÖNETEMEZ HALE GELDİ

Türkiye’de huzurun sağlanması için birkaç önemli faktörün hayata geçmesi gerekitğini belirten Aydın, 1-Aklı hırsının önüne geçmiş Cumhurbaşkanının kendi anayasal sınırları içerisine çekilmesi ve siyaseti özellikle de partisini rahatlatması şarttır.  2-Doğuda da yaşanan olaylar küçümsenecek olaylar değildir. Özerklik, iç savaş provalarının yapıldığını bir durum olmuştur. 1990’lara göre durum daha vahimdir. Halkımız burada AK Parti’ye halkımız bir ceza daha vermelidir.  AK Parti tek başına iktidar olsa bu ülkeyi yönetemez, toplumu bu kadar bölmüş, aldatmış, kandırmış ir siyasi hareketin Türkiye’yi tek başına yönetme iradesi kalmamıştır. Eğer seçimden sonra AK Parti bir kademe daha oyunu düşürürse, seçimden sonra koalisyon daha çabuk kurulur, çünkü artık partisinin üstüne çökemez, Davutoğlu rahat kalır, Davutoğlu’na kalırsa koalisyon 1 haftada kurulur, Türkiye rahatlar, AK Parti’nin de kulağı çekilmiş olur.

KOALİSYON’UN ERDOĞAN 17 ARALIK YÜZÜNDEN KURDURMADI 

Türkiye’de koalisyon kurdurmayan AK Parti değil Cumhurbaşkanıdır. Tabanta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tüm koalisyon kapılarını kapattığına yönelik eleştirilere de cevap veren Koray Aydın, ‘O olduğu müddetçe, bu baskıyı uyguladığı müddetçe, AK Parti kendi iradesi ile hareket edemediği müddetçe, bu işlerin olmayacağını az önce söyledim atmışbirsaat.com okuyucuları için tekrar söyleyeyim. Zaten MHP’nin 4 şartı kalmadı ki, çözüm sürecini onlar kaldırdılar. Zaten diğer şart Anayasanın ilk 4 maddesine olan sadakatin devam etmesi, bunlarda da bir anlaşmazlık mümkün mü? Geriye kala kala 17 Aralık kalıyor. İşte dananın kuyruğu ORADA KOPUYOR. Cumhurbaşkanı’nda şöyle bir hissiyat var. Ben kiminle koalisyon kurarsam kurayım, ister MHP ister CHP olsun. Meclise bir soruşturma önergesi verilir, bu önergeler gizli oylanıyor, geçen sefer gizli oylamada ben kendi partimden 40-50 milletvekili oy verdiler bu komisyonun kurulması için, şu anda benim sayısal üstünlüğümde yok, böyle bir zayıf anımda soruşturmalar açılırsa benim oğlumda dahil olmak üzere içeri girer herkes içeri girer başım belaya girer korkusuyla bu koalisyon kurulmamıştır. Bunu Türk Milleti bilsin. Yok efendim MHP’nin 4 şartı, hayır MHP’nin aslında tek şartı budur. 17 Aralık olayları. Diğer şartlar zaten ortadan kalkmıştır. Apo’nun 10 şartını kabul edenler bu 4 şartı neden kabul etmezler. Bunlar şart mıdır Allah aşkına.  Ben daha önceki koalisyon görüymelerinde bulundum. Birbirimize sunduğumuz nice yartları iyi niyetle hareket edince öyle hallettik ki, kaldı ki ben bu 4 şartı şart olarak da görmüyorum. Yani  AK Parti suç üstü yakalandı. Oyları biraz daha düşecek, çünkü ellerine şehit kanı bulaştı, bu kan onları sandıkta mahkum edecek. Bunu hep beraber yaşayacağız ve göreceğiz.

 

 

Editör: TE Bilisim