Akçaabat Vakıflar Bankası Şubesi 25 Ocak 2015 Pazar Günü Büyük Tehlike Atlattı.

Pazar Günü Akçaabat Genelinde Yaşanan Elektrik Kesintisi Akçaabat’ta Hizmet Veren Bir Bankanın Yanmasına Neden Olacaktı.

Elektrik Kesintisi Yaşanan Akçaabat’ta Bir Çok Kamu Ve Özel Bankaların Saatlerce Jeneratörlerinin Çalışmasına Neden Oldu. Tüm Bankalarda Olumsuzluk Yaşanmazken Sadece Vakıflar Bankasında Yürekleri Ağızlara Getiren Bir Gelişme Yaşandı.

Bankaya Ait Jeneratör Tahliye Borusunun Bankanın İçerisinde ve ATM ‘lerin Üstünde Yer Alması Sonrasında Bir Anda Bankanın İçerisi Dumanlarla Kaplandı.

ATM’lerin Üzerinde Yer Alan Kısımlarda Kararmalar Meydana Gelirken Bankanın Bulunduğu Binada Yaşayanlar Korkulu Saatler Yaşadı.

Jeneratör ’ün Yarattığı Büyük Tehlike Neticesinde Olay Yerine Gelen Trabzon Büyükşehir Belediye İtfaiye Ekipleri İle Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Geniş Güvenlik Önlemleri Aldılar.

Yetkililer Banka Çalışanlarını Arayarak “Banka Jeneratöründen Kaynaklanan Yangın Tehlikesinin Olduğunu Ve Bir An Önce Gelip Bankayı Açmalarını İstediler.

Saatler Sonra Bankaya Gelen Banka Çalışanları Jeneratöre Müdahale Ederek Çalışan Jeneratörü Kapatıp Bankanın İçerisini Havalandırdılar.

Akçaabat’ta Yaşanan Bu Olay Sonrası Bir Olumsuzluk Yaşanmazken, Banka Çalışanları Ve Aynı Binada Yaşayan Vatandaşlar Derin Bir Oh Çektiler.

IMG_2054

IMG_2057

IMG_2070

IMG_2076

Editör: TE Bilisim