Vakıfbank’ın Dünya Şampiyonluğu Belgesel Oldu

Tarihinde 4. kez FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası şampiyonluğu yaşayarak bu anlamda tüm dünyada en başarılı takım olma unvanını geliştiren VakıfBank Spor Kulübü’nün şampiyonluk yolculuğunun videosu yayınlandı. VakıfBank Spor Kulübü YouTube hesabından ulaşabilecek “BEYOND THE GOAL” isimli çalışmada çok özel görüntüler ve şampiyonluğun kahramanlarının röportajları bulunuyor.

1643269439-vak-fbank-n-d-nya-ampiyonlu-u-belgesel-oldu-1.jpg

Kazandığı 4 Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 4 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla 'Türkiye'nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı' unvanının sahibi olan VakıfBank Spor Kulübü, dijital dünyada da kreatif içerikleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Daha önce birçok ödüllü çalışmaya imza atan VakıfBank Spor Kulübü bu kez de Ankara’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve VakıfBank’ın zaferi ile sonuçlanan 2021 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda sarı-siyahlıların şampiyonluk yolculuğunun belgeselini hazırladı.

1643269442-vak-fbank-n-d-nya-ampiyonlu-u-belgesel-oldu-1.png

VakıfBank voleybol takımının Ankara’daki zafer yolculuğunu günbegün takip edilebileceği “BEYOND THE GOAL” isimli bu belgeselde, kamera şampiyonluğun kahramanlarına dönüyor. Belgeselde daha önce sosyal medyaya ya da televizyonlara yansımamış çok özel görüntüler ve dünya şampiyonluğunun kahramanları ile şampiyonluk yolculuğu sırasında yapılmış özel röportajlar yer alıyor.

1643269444-vak-fbank-n-d-nya-ampiyonlu-u-belgesel-oldu-2.pngVakıfBank’ın 4. Dünya Şampiyonluğunun hikayesi “BEYOND THE GOAL” belgeseline ulaşmak için: https://www.youtube.com/watch?v=kzBNVRXo6GU&t=2s

karavan3-147.png

 

Editör: TE Bilisim