Üzeyir’in Yeri Çay Ocağı Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açıldı

Akçaabat Çamlıca Mahallesinde Faal Olan Tek Köy Kahvesi Üzeyir’in Yeri Yenilenen Yüzüyle Çamlıca Köyünde Hizmetine Devam Ediyor.

5 Çocuk Babası Üzeyir Karali’nin 30 Yıldır İşlettiği Çay Ocağını Ramazan Ayı İçerisinde Restore Ederek Yeniledi. Geniş Ferah Ve Yenilenen Yüzüyle Hizmet Vermeye Başlayan Üzeyir’in Yeri Çay Ocağının Açılış Töreni Muhteşem Oldu.

Coşkulu Kalabalık Ve Kemençe Horon Eşliğinde Açılan Çay Ocağının Bir Diğer Özelliği İse Çay Ocağının İçerisinde Her Nereye Baksanız Trabzonspor Renklerini Ve Posterlerini Görebilirsiniz.

Akçaabat Ve Mahallesinde Çok Sevilen Üzeyir Karali 30 Yıldır Köyün Köy Kahvesini İşletiyor. Sabah Erken Saatlerde Kahveyi Açıp Çayı Demleyen Üzeyir Karali, Akşama Kadar Kahveye Gelen Müşterilerine Çay, Kahve Servisi Yapıp Aile Bütçesine Destek Oluyor.

Yaptığı İşten Gurur Duyduğunu Söyleyen 5 Çocuk Babası Üzeyir Karali; ”Çay Ocağı Ve Kahvecilik Her Ne Kadar Ekonomiksel Getirisi Az Olsa da Ben Bu İşi Seve Seve Yapmaktayım.

Eşimin Gündüzleri Ve Akşamları Rahatsız Olan Annemi Evde Bakması, Büyük Çocuklarımın da Kendi İşlerinde Olması Nedeniyle Kahveye Sadece Ben Bakıyorum. Köy Kahveleri Şehirdeki Kahveler Gibi Kalabalık Ve Yoğun Olmadığı İçin Sadece Akşamları Kalabalık Oluyor. Gündüzleri Her Ne Kadar Fazla Müşteri Olmasa da Kahvehaneyi Kapatmak İstemiyorum. İşimi Çok Seviyorum,30 Yıldır Bıkmadan Usanmadan Köy Halkına Hizmet Veriyorum. Özellikle Çay Suyunu Köy Suyundan Yaptığımdan Dolayı Çayın Lezzeti Bir Başka Oluyor.

Ben Ayrıca Koyu Bir Trabzonspor Taraftarıyım. Çay Ocağının Kazanına ve Aspiratöre Trabzonspor Logosunu İşlettim. Her Sezon Trabzonspor’a Destek Olmak İçin Formamı Ve Kombine Biletimi Alır Maçlara Giderim. Sadece Deplasman Maçlarına Kahvehaneyi Bırakamadığımdan Dolayı Gidemiyorum Maçlarıda Kahvehanede İzliyorum. Maç Olacak Olduğu Günü Muhakkak Trabzonspor Formamı Giyer Kahvede Hayat Durur. Çünkü Maç İzlemeye Koyulurum. Maçı İzlerken de Deyim Yerindeyse Adrenalim En Üst Seviyeye Çıkar Yüzden Birkaç Kez Kalp Krizi Geçirdiğim Zamanlarda Olmuştur. Açıklamasında Bulunan Üzeyir Karali Yolu Akçaabat Çamlıca Köyüne Düşen Herkesi Üzeyir’in Kıraathanesine Beklediği ve Özellikle Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ıda Kıraathanede Ağırlamak İstediğini Söyledi.

b77c2bc2-a1a4-4772-b573-dffb688edcb8.jpgac8f5b69-69dd-44b1-bb9e-d5e8b0b47e8d.pngefa42c7c-91fc-4cb8-805d-f5e478e77887.jpga60e9664-5ca9-4c28-abf4-0e0ffa361bf7.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-274.png

 

Editör: TE Bilisim