İstanbul Anadolu Yakasında Faaliyet Gösteren Ve Akçaabat’lıların Evi Olan Üsküdar Akçaabat’lılar Derneği’nin İstanbul’da Organize Ettiği Piknik Şöleni Büyük İlgi Gördü.

İlki Düzenlenen Piknikte Gurbette Yaşayan Akçaabat’lılar Hasret Giderirken Pikniği Organize Eden Üsküdar Akçaabat’lılar Derneği Piknik Programı Esnasında Akçaabat’ta Yaşadıkları Çocukluk Yıllarında Oynanan Eğlenceli Oyunları Piknik Alanında Tekrar Organize Edilerek Oynamanın Mutluluğunu Yaşadılar. Oyunların, Yarışmaların Yaşandığı Piknik Alanında Kıyasıya Mücadele Eden Akçaabat’lılar Mutlu Bir Birliktelik Yaşadılar.

1 (2)

1 (3)

1 (4)Bu Yıl İlki Düzenlenen Pikniğin Geleneksel Olarak Hersene Düzenlenmesine Karar Verilirken İstanbul Üsküdar Akçaabat’lılar Derneği Başkanı Akçaabat’lı Hemşerimiz İsmail Şirin Yapmış Olduğu Kısa Açıklamasında”Bu Bir İlkti. Gelecek Yıl Ve Daha Sonraki Yıllarda Pikniğimizin Şölen Havası İçerisinde Yaşayacağımıza İnanıyorum. Biz Akçaabat’lılar Olarak Her Nerede Olursak Olalım Birlikteliğimiz Her Zaman Örnek Olmuştur. Akçaabat’tan Alıp İstanbul’a Getirdiğimiz Kültürümüzü Ve Yaşantımızı Asla Bozmadık Ve Bozmayacağızda. Akçaabat’lılık Öyle Birşeydirdi Horonun Ve Köftenin Verdiği Tat, Haz Neyse Akçaabat’lılıkta Öyledir.”Açıklamasında Bulundu.

 

Editör: TE Bilisim