Ünlü Gazeteci Akçaabat’a Gelin Geldi!

Gazeteci Gönül Kasap Dünya Evine Girdi

Ankara basının tanınmış isimlerinden bereket medya grubu haber spikerlerinden gazeteci Gönül Kasap hayatını kendisi gibi Akçaabatlı olan Burak Aktepe ile birleştirdi.

Ankara ve Türkiye basınının tanınmış isimlerinden Bereket Medya Grubu Haber Spikeri Gazeteci Gönül Kasap, hayatını Burak Aktepe ile birleştirdi.Gazeteci Gönül Kasap,Akçaabat'ın Tanınmış Ailelerinden Gelin Gelerek,Elmas – Erkan Aktepe çiftinin oğulları Burak Aktepe'ye  bir ömür mutluluk için evet dedi.

Akçaabat Düzköy yolu üzeri Ömeroğlu kardelen düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Aktepe ailelerinin yakınları, sevenleri, dostları, Gönül Kasap’ın mesai arkadaşları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Aktepe Ailesi,düğün salonunun kapısında misafirleri tek tek karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Düğün salonunu hınca hınç dolduran davetliler bir an olsun çiftleri yalnız bırakmadı. Birlikte oyunlar oynayan davetliler düğünün ilerleyen saatlerinde uzun süreyle horon oynadılar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yaş pastanın kesimiyle devam eden düğün havai fişek gösterilerinin havada görsel şovuyla sona erdi.

Akçaabatın sesi internet haber sitesi olarak Gönül – Burak Aktepe çiftine mutluluklar diler,  Kasap ve Aktepe ailelerini de tebrik ederiz.

gonul-bureak-foto2.jpggonul-burak-foto3.jpggonul-burak-foto1.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-127.png

Editör: TE Bilisim