Umut Ve Yaşam Derneği Trabzon Sera Gölü Pirali Restoranda Kanser Hastası Çocuklar Ve Hasta Yakınlarının Kurban Bayramı Öncesinde Moral Ve Motivasyonlarını Artırmak Aynı Zamanda Çocuklara Bayram Hediyeleri Vermek İçin Bir Etkinlik Düzenledi.

Aynı Zamanda Umut Ve Yaşam Derneği’nin 11.Yıl Dönümü Kutlandı. Etkinliğe Yaklaşık 100 Hasta Ve Yakını Katıldı. All Hastası Hicran Ve Can İçin Doğum Günü Kutlamaları Yapıldı. Derneğin Gönüllü Üniversite Öğrencileri Çocuklarla Oyun Oynayıp Eğlenceli Vakitler Geçirdi. Çocuklara Bayram Hediyeleri Verildi. Hasta Çocuklar Göl Bisikletine Binip Sera Gölü’nün Keyfini Çıkardı.

 Lösemili Çocuk Annesi Fatma Coşkun Kurt ‘’Ve Yine Mükemmel Bir gün, Tarifsiz Gülümsemeler, Çocukların Yüzünde Oluşan Tebessümler. Annelerin Mutluluğu, Her Şey Çok Güzel Ve Tarifsizdi. Umut Ve Yasam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Nimet BAKİ Hocamıza Sonsuz Teşekkürler Ve Sevgiler. Yine Basardı Bize Ve Çocuklarımıza Çok Güzel Bir Gün Yaşatmayı. Sayın Nimet Baki Hocam Siz Olmasaydınız Biz Bugünde Yine Çocuklarla Evde Oturuyorduk Ve Yine Belki De Canları Sıkılıyordu, Biz De Hiçbir Şey Yapmadan Oturuyorduk Ama Siz Ve Ekibiniz Bir Melek Gibi Yetişiyorsunuz Her Seferinde. Rabbim Sizden Razı Olsun Başarılarınız Kat Kat Artırsın Rabbim. Bizim Elimizden Tutup Bizimle Bu Zorlu Yolu Paylaştığınız. İçin Tüm Lösemili Çocuklar Adına Cani Gönülden Teşekkür Ediyorum. Sevgiler Sonsuz Size.

Etkinlikte; Umut Ve Yaşam Derneğine Vermiş Olduğu Desteklerden Dolayı; Fellbach Tüek Derneği Başkanı Hüseyin Babuşçu, Hessen Frankfurtlular Derneği Başkanı Sedat Travacı, Türkiye Gençlik Konseyi Karadeniz Koordinatörü Emre Budak, Elele Vakfı Kampen Yöneticisi Mualla Baki, Ömer Baki, Umut Ve Yaşam Derneği Üyelerinden Mümin Aydın, Özlem Kolot, Hakan Aydın Ve  Yönetim Kurulu Üyelerinden Tasarımcı Fatma Tarakçı’ya Plaket Verildi. Pirali Restorana Teşekkür Edildi.

Etkinlik Kapsamında Lösemili Çocuklar İçin Düzenlenen Pikniği Organize Eden Umut Ve Yaşam Derneği Başkanı Dr Nimet Baki:

 "Dernek Olarak Sosyal Sorumluluk Projelerine Ağırlık Vermekteyiz. Lösemili Çocuklarımızla Güzel Vakit Geçirme Adına Bir Organizasyon Düzenledik. Bu Süreci Destekleyen STK Temsilcilerine De Teşekkür Ediyorum. Bundan Sonrada Desteklerinin Devamını Diliyorum. Onurlandırmak Adına Kendilerine Plaket Taktim Ettik. Kıymetli, Güzel Çocuklarımıza Da Acil Şifalar, Güzel Ve Nice Mutlu Yıllar Diliyorum.’’ Dedi.

Desteklerinden Dolayı Plaketini Alan Fellbach Türk Derneği Başkanı : ‘’ Onların Mutluluğu Bizleri Son Derece Memnun Etti, Burda Bire Bir Şahit Olduk.Tüm Katılımcıların Kurban Bayramlarını Da Kutluyorum ." Dedi.

 Hessen Frankfurtlular Dernek Başkanı Sedat Travacı Da: ‘’ Bizde Dernek Olarak Sosyal Sorumluluk Bilincini Ön Planda Tutuyoruz. Bu Çerçevede De Lösemili Çocuklarımızla Burada Birlikte Olduk.. Onların Mutluluğunu Görmek Bizleri De Çok Mutlu Etti.’’ Dedi.

Elele Vakfı Adına Konuşan Ömer Baki “ Çok Güzel Bir Gündü,Teşekkürler Nimet Hanım. Bundan Sonra Da Yanınızdayız. Başarılarınızın Devamını Dileriz . Tüm Hastalara Şifalar Diler, Ailelerinin Allah Yardımcısı Olsun Kolaylık Versin . Ayrıca Plaket İçin Çok Teşekkür Ederim” Dedi . 

1-(1)-036.jpg1-(2)-028.jpg1-(3)-026.jpg1-(4)-017.jpg1-(5)-015.jpg123456---kopya-20170829155129.png

Editör: TE Bilisim