Umut ve Yaşam Derneği Kaşüstü Hastanesine İkinci Suit Hasta Odasını Kazandırdı

Umut ve Yaşam Derneği,Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü içinde palyatif bakım servisinde suit hasta odası yaptırdı.

Daha önce yine Kaşüstü Hastanesi'nin onkoloji servisinde özel hasta odası kazandıran Umut ve Yaşam Derneği ikinci özel hasta odasının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Umut ve Yaşam Derneği yönetim kurulu başkanı Dr.Nimet Baki ;

Bugün burada açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.Bizlere güvenerek derneğimize bağışta bulunan ve bizlere böyle hayırlı bir iş için vesile olan Aytekin Bey'in anne ve babası ; merhume Hacer ve Merhum  Günaydın Nezor'u bir kez daha rahmetle anıyorum. Kanser hastalarının ve refakatçilerinin rahatça konaklayacağı oda hastanemize hayırlı olsun.Oda düzeninin otel odası konforunda olması için elimizden geleni yaptık  ve hiçbir masraftan kaçınmadık. Kanser hastası ve hasta yakınları tarafından kullanılacak bu odanın bağışcımız Aytekin Nezor'un  merhum anne ve babasının ismlerinin yaşayacak olmasından büyük mutluluk duyuyoruz ve Aytekin Nezor'un ailesine derneğimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Böyle güzel hasta odalarımızdan bütün hastalarımızın faydalanabilmesi için başka hayırseverleri de derneğimize desteğe  bekliyoruz.” Odanın içinin dizaynında emeği olan Araştırma görevlisi mimar Nur Bekar hanıma da çok teşekkür ederiz.. diye konuştu.

Hastane Başhekimi ve Umut ve Yaşam Derneği yönetim kurulu başkanı  Sayın Dr.Nimet Baki tarafından bağışçılara plaket takdim edildi.Plaket töreninde konuşan hastane başhekimi Profesör Doktor Süleyman Türedi konuşmasında; '' Bu sadece bir oda düzenlemesi olarak değil hizmet alacak hastalarımıza daha fazla Konfor sağlamak amacıyla yapılmıştır. Bu hizmete vesile olan Umut Yaşam Derneği Başkanı Sayın  Dr Nimet Bakiye,  bağışçımız Aytekin Nezor'a çok teşekkür ediyoruz bu vesile ile odamızın adını taşıyan  merhum  Günaydın ve merhume  Hacer Nezor'a  Allah'tan rahmet diliyorum.Böylesi güzel hayırlarda yarışmak için halkımızı davet ediyorum.'' dedi.

thumbnail_img_20190806_221153_902.jpgthumbnail_img_20190806_221153_996-(1).jpgthumbnail_fb_img_1565118036938.jpgthumbnail_img_20190806_221154_004.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-360.png

Editör: TE Bilisim