Kalkınma Bakanı Cevdet  Yılmaz, Her Yönüyle Ankara Etkinliklerinde yaptığı konuşmada, Biyoteknoloji Merkezi Projesi'nden dolayı Trabzon'u kutladı.

Bu yıl  8. kez düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri"  20-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Başkent Ankara'da, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış, etkinlik konuşmaları ile başladı.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.si düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerine bu yılda Trabzon Umut ve Savaşım Derneği katıldı. Dernek adına Başkan Dr. Nimet BAKİ,yönetim kurulu üyelerinden Adil DUMAN, Tülay BAYRAMOĞLU ve Yasemin TAMER katıldılar.

IMG_3841

IMG_3850

IMG_3852“Kanser konusunda farkındalık  ve duyarlılığı arttırmak için bizde broşürlerimizi ve dergilerimizi vererek halkımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz.” diyen Umut ve Savaşım Derneği Başkanı Dr.Nimet BAKİ ‘Her geçen yıl etkinlikler hem zenginleşiyor hem de ziyaretçi sayımız artıyor.Trabzon’un Türkiye’ye tanıtılması açısından inanılmaz bir olay bu.Genç ve dinamik bir ekibimiz var.Standımızı ziyaret eden eski meclis başkanı Zonguldak milletvekili Köksal TOPTAN beyle 2009 yılında Ankara’da yapılan Trabzon etkinliklerinde tanışma fırsatı bulmuştuk. Projemizden bahsetmiştik. Projemize ilk destek TOPTAN beyden gelmişti. Kendisine ilgisinden dolayı minnettarız. TOPTAN beye projemize desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. TOPTAN derneğimizin aktif çalışmalarından dolayı bizleri tebrik ederek başarılarımızın devamını dilediler.

 

Editör: TE Bilisim