Akçaabat Uğur Okullarının 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Lise Son Sınıf Öğrencilerinin 3.Mezuniyet Töreni Tilya Hotelde Düzenlenen Programla Gerçekleşti.

Yoğun Kalabalığın Yer Aldığı Mezuniyet Programı Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Başladı. Trabzon Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Ve Uğur Anadolu Lisesi Müdürü AZİZ SONKAYA’nın Konuşması İle Devam Eden Program, Protokolün Konuşması, Bayrak Devir Teslimi, Okul Birincilerinin Konuşması, Okul Birincilerinin Ödüllerinin Verilmesi, Yaş Kütüğüne İsimlerin Çakılması, Okul Etkinlikleri Videosu, Diplomaların Dağıtılması, Annelerle Fotoğraf Çekilmesi, Öğrencilerin Kep Fırlatmasının Ardından Havai Fişek Gösterisi İle Sona Erdi.

UĞUR OKULLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Akçaabat Uğur Okulları Eğitim Ve Öğretime Getirdiği Özgün Ve Farklı Uygulamalarla Bölgemizde Özel Okulculuğu Yeni Bir Soluk Getirmiştir.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Dershanesiz Sisteme Geçişte Kurucu Okullarından Olan Akçaabat Uğur Anadolu Lisesi Bu Yıl 90 Öğrenciyi Mezun Ederek 3.Mezunlarını Vermenin Gururunu Yaşadı. Bünyesinde Barındırdığı Diğer Okul Dershane dönüşümü Okulu Özel Uğur Lisesi İse Bu Yıl İlk Mezunlarını 42 Öğrencisiyle Vermenin Heyecanını Duydular. İki Okulun Ortak Programıyla 132 Öğrenci Kep Fırlatma Heyecanı Yaşadılar.

TRABZON UĞUR OKULLARI KURUCU TEMSİLCİSİ VE UĞUR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ AZİZ SONKAYA’NIN KISA KONUŞMASI

“ İlim Ordusuna Destek Olacak, İnsanlığın Yararına Yeni Buluşlara İmza Atacak, Bilgi Dünyasına Düşünce Hayatına Yeni Ufuklar Açacak Olan 4 Yıllık Zorlu Bir Eğitim Sürecinin Ardından Mezun Olmaya Hak Kazandınız. Hepimizin Onuru, Gururu Oldunuz, Geleceğin Doktoru, Mühendisi, Avukatı, Öğretmen Adayları Değerli Öğrencilerim Hepinizi Alnınızdan Öpüyorum. Sevgili Öğrencilerim, Uğur Okulları Çatısı Altında Bambaşka Dostluklar, Güzellikler, Acısıyla Tatlısıyla Güzel Anılar Yaşadınız. Zaman Bir Su Misali Hızla Akıp Geçiyor. Bugünden Sonra Yaşananlar Tatlı Bir Anı Olarak Yüreğinizin Bir Köşesinde Kalacak Ve Farklı Ufuklara Doğru Yelken Açacaksınız. Uğur Okullarında Bilgiden Önce Öğrendiğiniz Sevgi, Saygı, Özveri, Dostluk Aklınızdan İnanıyorum ki Çıkmayacaktır. Sizleri Çok Sevdik Ve Hep Seveceğiz. Hepinize Başarılar Diliyorum, Yolunuz Bahtınız Açık Olsun.”

Trabzon Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Ve Uğur Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Sonkaya’nın Kısa Konuşmasının Ardından Öğrenciler Arasında Bayrak Devir Teslim Töreni Gerçekleşti.

MEZUNİYET PROGRAMI HOTEL’İN BALO SALONUNDA DEVAM ETTİ

Hotelin Havuz başında Başlayan Programın İlerleyen Dakikalarında Başlayan Yoğun Yağmur Nedeniyle Program Hotelin Balo Salonunda Devam Etti.

Buradaki Program Uğur Anadolu Lisesi Erkekler Okul Birincisi Mehmet Balta İle Kızlar Birincisi Özge Şahinkaya’nın Konuşması İle Devam Etti. Öğrencilerin Konuşmalarının Ardından Kendilerine Başarı Plaketleri Verildi. Plaketlerin Ardından İse Her İki Öğrenci Okulun Yaş Kütüğüne İsimlerini Çaktılar.

DİPLOMALAR ÖĞRENCİLERE TEK TEK VERİLDİ

Akçaabat Uğur Okullarının 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Lise Son Sınıf Öğrencilerinin 3.Mezuniyet Töreni Programının Sonuna Doğru Yaklaştıkça Öğrencilerin Heyecanı Bir O Kadar Arttı.

Öğrencilerin Diplomalarının Dağıtıldığı Ana Gelindiğinde Mezun Olan Öğrenciler Sahneye Tek Tek Ve Özellikleriyle Çağrıldı. Sevinç Çığlıklarının Havada Uçuştuğu Mezuniyet Programı Açık Havada Mezun Olan Öğrencilerin Topluca Keplerini Havai Fişek Gösterisi İle Birlikte Havaya Atmalarıyla Son Buldu.

Mezuniyet Programının Ardından Birçok Öğrenci Grubu Havuza Atlayarak Sevinçlerine Renk Katarak Bir Mezuniyet Gecesini Noktalamış Oldular.

img_4626.jpgokul-muduru.aziz-sonkaya.jpgimg_4632.jpgimg_4634.jpgimg_4754.jpgimg_4818.jpgimg_4929.jpgimg_4916.jpgimg_4589.jpgimg_4593.jpgimg_5121.jpgimg_5139.jpgimg_5151.jpg

yesyeni-logo-final-003.png

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim