Ağlatan Buluşma

IMG-20140422-WA001 (2)Yılın En Başarılı Televizyon Dizisi “Beni Böyle Sev ”İn Oyuncu Kadrosunun Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı (Ziçev) Gecesinde Yaşadıkları Görenleri Duygulandırdı.

Vakfın Ödül Gecesinde Zihinsel Yetersiz Çocukların Sıcak Ve Samimi İlgisiyle Karşılaşan Oyuncular Gözyaşlarına Boğuldu.

Vakfın “Tut Elimi Geleceğim Olsun” Sloganıyla Bu Yıl Düzenlediği Baloda “Beni Böyle Sev” Yılın En Başarılı Televizyon Dizisi Olarak Ödüllendirildi.

Dizinin Başrol Oyuncuları Alper Saldıran, Zeynep Çamcı Ve Yapımcı Başak Bingüller ’İn Katıldığı Gecede Hem Davetliler Hem De Vakfın Eğitimlerini Üstlendiği Öğrenciler “Beni Böyle Sev” Kadrosuna Yakın İlgi Gösterdiler.

IMG-20140422-WA000 (2)Gece Sonrasında Bir Açıklama Yapan Yapımcı Başak Bingüller “Biz Yapım Şirketi Ve Dizimizin Oyuncu Kadrosu Bütün Sosyal Sorumluluk Projelerinde Gerekli Yerimizi Hep Aldık. Bu Gecede Onlardan Biri, Aldığımızı Ödüller Ve Her Geçen Gün Gördüğümüz İlgi Omuzlarımızda Ki Yükü Ağırlaştırıyor Ama Biz Sorumluluklarımızı Biliyoruz. Bu Akşam Aldığımız Ödül Bu Sezon Aldığımız En Değerli Ödül, Onurlandık Ve Duygulandık” Dedi.

Editör: TE Bilisim