G3 FORUM YARIN TRABZON’DA YAPILACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, 11 Ekim’de Trabzon’da gerçekleştirilecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı etkinlik kapsamında Karadenizli girişimciler ve girişimci adayları, Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Evrim Aras ve Nevzat Aydın gibi Türkiye’nin önde gelen girişimcileri ile bir araya gelme fırsatı yakalayacak.  Anadolu’da girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya devam eden G3 Forum, girişimci adaylarını Türkiye’nin önde gelen iş insanlarıyla buluşturuyor.

Girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla tüm dünyada 160’ı aşkın ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TOBB Kadın ve Genç Girişimci Kurulları tarafından 2011 yılından bu yana her yıl Kasım ayında İstanbul’da düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un ikinci Anadolu toplantısı yarın (11 Ekim) Trabzon’da gerçekleştirilecek. Türkiye’nin önde gelen iş insanlarıyla, Karadeniz bölgesindeki girişimciler ve girişimci adayları G3 Forum Trabzon’da buluşacak.

Trabzon Ticaret Odası ve Trabzon Ticaret Borsası ev sahipliğinde Ramada Plaza Trabzon’da gerçekleştirilecek etkinliğe, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz ve yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katılacak. Başarılı girişimcilerin deneyimlerini aktaracağı oturumlar ve yuvarlak masa toplantılarıyla gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında girişimcilik ile ilgili tüm başlıklar mercek altına alınacak.

G3 Forum’un açılış konuşmalarını Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve Trabzon Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu yapacak. Açılış konuşmalarının ardından G3 Forum, girişimci adayları ve mentorların buluşacağı yuvarlak masa toplantılarıyla devam edecek. Yuvarlak masa toplantılarında her masada biri Trabzon’dan olmak üzere iki işadamı Karadenizli girişimci adaylarına mentorlük yapacak. Etkinliğin öğleden sonraki kısmında ise iki ayrı panel gerçekleştirilecek. İlk panele İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılırken, ikinci panelin konuşmacısı ise yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın olacak.

yesyeni-logo-final-463.png

Editör: TE Bilisim