THY Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak  

Türk Hava Yolları Bir Kez Daha Lise Mezunlarına Kapısını Açtı.

Türkiye’nin Dünyadaki En Büyük Markası Haline Gelen Türk Hava Yolları, Yüzlerce Lise Mezununu İşe Alacak. Lise Mezunlarından Kabin Memuru Alınacağını Açıklayan Türk Hava Yollar, Başvuru Yapacaklara “İngilizcenizi Geliştirin” Uyarısında Bulundu. İstanbul Havalimanı İle Beraber Filosunu Genişletmeye Başlayan THY, En Az Lise Mezunu Adaylar Arasından Bin 600 Kabin Memuru Alımı Yapacağını Açıkladı.

“İNGİLİZCENİZİ GELİŞTİRİN” UYARISI

Kpss Cafe’de Yer Alan Habere Göretürk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Kabin Memuru Alımlarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu. Ekşi, “THY Bünyesinde 11 Bin Kabin Memuru İle Size Hizmet Ediyoruz. Kabin Ekibimizin Hepsi İngilizce Biliyor.

1193’ü İngilizce Dışında İlave Bir Yabancı Dil, 112 Kişi İse 3. Bir Yabancı Dil Konuşuyor. Bu Ekibin Bir Parçası Olmak İçin İngilizcenizi Geliştirin” Şeklinde Konuştu.

PERSONEL ALIM DUYURULARI İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILIYOR

İstanbul Havalimanı’nın Açılması İle Birlikte Daha Fazla Personele İhtiyaç Duyan THY Bu Konudaki Girişimlerine İstanbul Havalimanı Açılmadan Önce Öngörüde Bulunarak Başlamıştı. İstanbul Havalimanı İle Beraber Filosunu Daha Da Büyütmeye Hazırlanan Türk Hava Yolları Kabin Görevlisi İhtiyacını Karşılamak İçin 2019 Yılı İçerisinde 1600 Kabin Görevlisi Alımı Daha Yapacak. Türk Hava Yolları Kabin Memuru Ve Diğer Pozisyonlarla İlgili Personel Alım Duyurularını Resmi İnternet Sayfası Üzerinden Yayımlıyor.

 

 

Editör: TE Bilisim