Üç Ortaklı Turizm Şirketi RAVZA TUR’u Kurarak “Karadeniz’i Birde Bizimle Gezin” Diyor.

Akçaabatlı Girişimci Genç İş Adamlarından Cavit Başocak, Murat Çolak Ve Olgun Aktaş Arkadaşlar Bir Araya Gelerek Akçaabat Ve Trabzon Taşımacılığına Yepyeni Bir Hizmet Sunmaya Başladılar.

Akçaabat Merkezli Olan Ravza Tur, Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Ve Üyelerini Akcaabatinsesi.Com Haber Sitesi Olarak Tosun İş Hanındaki Bürolarında Ziyaret Ettik.

Ziyaretimizde Ravza Tur’un Kuruluş Tarihini, Amacını, Vizyonunu, Misyonunu, Öğrenci Taşımacılığını, Turizm Taşımacılığını, İlke İnançlarını Ve Değerlerini Konuştuk.

Geniş Kapsamlı Ve Başlıklar Halinde Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajımızda Biz Sorduk, Cavit Başocak, Murat Çolak Ve Olgun Aktaş Cevapladı.

RAVZA TUR’u TANIYALIM

Sürekli Gelişim Gösteren, Kalitesinden Ödün Vermeyen, Sosyal Sorumluluk Bilinciyle Hareket Eden Firmamızın Bünyesinde Olan Güvenli Ve Konforlu Araçlarımızı Sizlere Sunmaktan Gurur Duyuyoruz.

IMG_2778

Ravza Tur 2012 Yılında Kurulmuş Son Model Araçlar İle Yolcu Taşımacılığına Başlayan Bir Şirkettir. Tamamen Turizm Amaçlı Kurulmuş Ve Daha Sonra Öğrenci Taşımacılığı, Servis Taşımacılığı, İş Bitirmesi Olan İhalelere Girip İhale Alan Bir Şirkettir. Kiralamalarla Birlikte Araç Filosunda Yaklaşık 100 Araç Bulunmaktadır.

Ravza Tur’un Açılımı İse, Ravza Temiz Bahçe Demektir. Bu Tabir; Medine'de Mescid-İ Nebevi'de Peygamberimiz (A.S.)'İn Kabri İle Minberi Arasındaki Bölüme Denir.

Özellikle Yazın Arap Turizminde Araplara Trabzon Ve Akçaabat’ımızın Doğal Güzellikleri Olan Yerleri Gezdiriyoruz. Araçlarımız Gayet Güzel İçleri Yapılmış Ve Araçlarımızın Tamamı Klimalı Ve Turizm Patentlidir. Her Yıl Üstüne Koyarak Büyüyen Bir Şirketiz.

Ravza Tur, Bu Zamanki Avrupa Ve Türkiye Şartlarında Kurulan Sayılı Taşımacılık Yapan Şirketlerinden Biridir.

Ulaşım Sektöründe 2. Yılını Tamamlamış Olan Şirket, Bu 2 Yılın 1. Senesinde Kendini Yenileyerek, Sizlerden Gelen Talepler Doğrultusunda, Gelişen Teknolojinin Yeniliklerini, Donanımlı Araçları İle Hizmetinize Sunmuş Ve Sizlerle Bütünleşmiştir.2 Yıllık Tarihinde Ravza Tur Ve Turizm Taşımacılık Olarak Amacımız Sizlerin Güven, Huzur Ve Mutluluğudur.

Türkiye Ve Akçaabat Sevdalısı Olarak Çıktığımız Bu Yolda İlkemiz Dürüst Ve Güvenilir Hizmettir.

Ravza Turizm 2012 Yılında Öğrenci Taşımacılığı İle Başlayan Yolculuğunda Sıcak Otobüs Araç Kiralama Taleplerinizde De Sürdürme Mutluluğunu Yaşamaktadır.

Ravza Tur Şirketimizde, Vito’dan Başlayarak, Karavella, Mercedes, Siprıntır, Wolswagen,17 Ve 21’e Çıkan Yolcu Sayılı Büyük Araçlar, Turkuaz Otobüs Filomuz Var. Tecrübeli Kaptan Şoförlerimiz, Güler Yüzlü Servis Ekibimiz, Kaliteli Ve Güvenli Ravza Tur Ayrıcalığı İle Sizlere Hizmet Vermekten Gurur Duyuyoruz.

HALKLA İLİŞKİLER

Ravza Tur Olarak Siz Sayın Yolcularımızın İstek Ve Düşüncelerinin Ne Kadar Önemli Olduğunun Bilinci İçindeyiz, Bu Nedenle Siz Sayın Yolcularımızın Firma Yetkililerine Daha Kolay Ulaşması Ve Görüşlerini Bildirmeleri İçin Meil Adresleri Ve Telefon Santralleri Kurdu

Siz Sayın Yolcularımızla İsterseniz Telefon- E-Mail İsterseniz Yüz Yüze Görüşüp Şikâyet Ya Da Memnuniyetlerinizi Dinleyecek Daha İyi Seyahat Etmeniz İçin Neler Gerekli Olduğunu Siz Sayın Yolcularımızın İstekleri Doğrultusunda Belirleyip Yerine Getirecektir.

Bizlerle Yapacağınız Her Türlü Başvuru Kesinlikle Gizli Kalacaktır Ve Başvurunun Konusu Ne Olursa Olsun Size Bilgi Verilecektir. Başvuruların Dikkate Alınabilmesi İçin İsim, Soyadı, Telefon Ve Adres Belirtilmesi Gerekmektedir.

IMG_2789

AKÇAABAT’TA RAVZA TUR

2012 Yılında AKÇAABAT ‘da Kurulmuş Olan Firmamız; Öğrenci Taşımacılığı Ve Personel Taşımacığının Yanı Sıra Filosuna Kattığı Son Model Araçlarla Hizmetlerine Her Geçen Gün Hizmet Çeşitliliğini Arttırmakta Ve Konusunda Akçaabat Ve Trabzon'da Kaliteli Hizmet Vermek Amacıyla Alanında En İyisi Olmak Anlayışını Benimsemektedir.

Ravza Tur, Ekip Ruhu İle Çalışan, Sürekli Gelişim Gösteren, Kalitesinden Ödün Vermeyen, Sosyal Sorumluluk Bilinciyle Hareket Eden Başarılı Ve Karlı Bir Kuruluştur. Bizlerde Akçaabat’ta Misyonumuz Gereği Yeniliklere Açık Gelişen Hizmet Sunmayı Borç Biliriz.

Ravza Tur, Kaliteli Hizmet, Dürüst Çalışma Ve Müşteri Memnuniyeti İlkelerini Benimseyen Firmamız Profesyonel Kadrosuyla Müşteri Odaklı Çalışma Prensibini İlke Olarak Benimsemekte Ve Bu İlke Doğrultusunda Sık Sık Yaptığı Araştırmalarla Müşterilerin Araç Tercih Kriterlerini Göz Önüne Alarak, Araçlarını Bu Kriterler Doğrultusunda Özenle Seçmektedir.

İhtiyaç Ve Beklentilerin En İyi Şekilde Karşılanarak, Müşteri Memnuniyetini Ve Güvenliğini En Önemli Hedef Olarak Görmek, Ulaşımda Mükemmellik, Kendini Sürekli Yenilemek Temel İlkerimiz Arasındadır.

ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI

Öğrenci Taşımacılığında Servis Hizmeti Özel Hizmet, Özel Sorumluluktur. Bu Sorumluluğun Bilincinde Olan Firmamız Çocuklarımızın Güvenliğini Her Şeyden Önde Tutmaktadır.

Öğrenci Servis Taşımacılığında Mevzuattan Ve İdari Düzenlemelerden Kaynaklanan Şart Ve Yükümlülüklere Uymak Başlıca Görevimizdir. Yeni Kanun Ve Yönetmelikleri Sürekli Takip Ederek Gerekli Güncellemeleri Zamanında Yaparak, Çevre Kirliliği İle İş Sağlığı Ve Güvenliği Risklerini Azaltmak, İlgili Yasal Mevzuata, İdari Düzenlemelere Uyarak Gerekli Tüm Tedbirlerimizi Almaktayız. Her Yıl Okullar Açılmadan Önce Yapmış Olduğumuz Denetimlerle De Araçlarımızda Ki Tüm Eksiklikleri Giderilerek, Kusursuz Olarak Hizmete Başlamaktayız.

Servis Araçlarımızın Tamamı, Yeni, Yolcularımız İçin Azami Ölçüde Konforlu, İç Ve Dış Temizlikleri Devamlı Yapılan, Herhangi Bir İş Aksamasına Veya Gecikmeye Meydan Vermemesi İçin Periyodik Bakımları Özenle Yapılmış, Trafik, Kasko, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası Ve Ferdi Koltuk Sigortaları Yapılmış Araçlardır.

RAVZA TUR OLARAK

Yerli Ve Yabancı Tüm Misafirlerimizin Transferlerinde Zamanlama, Konfor Ve Emniyetini Ön Planda Tutan, Mesleğinde Uzmanlaşmış Nitelikli Bir Kadroyla Hizmet Vermekteyiz.

Gezi, Eğitim, Kültür, Sanat, Eğlence Ve Tüm Bu Etkinliklere Yönelik Ulaşım, Transfer İhtiyaçlarınızı Size Özel Planlamalarla Gerçekleştiriyoruz.

Özel Üretilen Prestijli Ve Konforlu Geniş VİP Araç Filomuzla Dilediğiniz Destinasyona Yüksek Seviyedeki Eğitimli Personelimizle Hizmet Veriyoruz.

Kalite, Konfor Ve Güvenlik Bilincini Geliştirerek 2012 Yılından Bu Yana Hizmet Veren Ravza Tur Olarak, Başta Turizm Taşımacılığı VIP, Express, 100 Adet Araç Filosu Günü Birlik Turlar, Tarihi Turlar, Lüks Araçlar, Turistik Geziler, Tecrübeli Şoförler, Uzman Personel Kadrosu, Gruplara Özel Araçlar Ve Transferlerindeki Başarı Hikâyemizin Temelinde "Hizmet Odaklı" Gelişime Verdiğimiz Önem Yatmaktadır.

IMG_2792

VİZYONUMUZ

Sektörde, Öncelikle Trabzon’da Bir Numaralı Taşımacılık Tur Ve Turizm Şirketi Olmak,

Hizmet Ve Ürün Kalitesiyle Tüketicinin Birinci Tercihi Olarak Sürekliliği Sağlamak,

Üstlendiğimiz Görev Ve Hedeflerimizde Farklılıklar Yaratarak Üstün Hizmet Hedefi İle Kalite Ve Uygulama Süresi Açısından Yüksek Başarı İle Yürüten Bir İşletme Olma Özelliğimizi Korumak, Çağdaş Ve Modern Türkiye İçin Ülkemiz Ekonomisine Katkımızı Sürekli Olarak Arttırmak.

MİSYONUMUZ

Taşımacılık Sektöründe Hizmet Verdiğimiz Trabzon Genelinde Lider Kimliğimiz; Yol Emniyeti, Güvenilirliğimiz, Hizmet Öncülüğümüz, Araç Kalitemiz İle Her Zaman İlk Tercih Olmaya Devam Ederken, Hizmet Verdiğimiz Turizm Sektöründe Çıtayı Yükselten Sektör Lideri Olmak.

DEĞERLERİMİZ

Güvenli, Bilinçli, Ciddi, Dürüst, Disiplinli, Güler Yüzlü, Kaliteli, Eğitimli, Saygılı, Samimi, Ölçülü, Özverili,

Yolcularımızın Memnuniyeti, Kendilerine Sunduğumuz Hizmet Kalitesinin Niteliğini Her Zaman Üst Seviyede Tutmak Ve Kazandığımız Güvenin Kalıcılığını Sağlamak En Güçlü Arzumuzdur.

SON OLARAK,İLKE VE İNANÇLARIMIZ

Birbirimize Ciddiyet Ve Saygı İle Yaklaşırız, Farklı Görüşlere Ve Önerilere Açığız, Çalışanların Performanslarını En Yüksek Seviyeye Çıkarmak İçin Gelişim Fırsatları Sunarız, Çalışma Arkadaşlarımıza, Müşterilerimize, Ortaklarımıza Ve Tedarikçilerimize Dürüst Davranırız, Sağlıklı Ve Güvenilir Bir İş Ortamı Sağlamak Yükümlülüğümüzdür, Sorumluluk Bilinci İle Hareket Ederiz, Sosyal Sorumluluk, Toplumsal Duyarlılığımız, Çevre Bilincimiz İle Topluma Örnek Davranışlar Sergileriz, Müşteri Odaklıyız Ve Müşterilerimize Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmekle Yükümlüyüz, Yasalara Saygılıyız Ve Etik Değerlerimizden Taviz Vermeyiz, Şeffaf Ve Dürüst Yönetim Yaklaşımını Benimseriz…….

 

 

Editör: TE Bilisim