5.EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ SONA ERDİ

Akçaabat Belediyesi’nce organize edilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde birbirinden güzel oyunlar izleyicilerle buluştu.

Bu yılki tiyatro günleri ile ilgili bir açıklama yapan Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu:’’9 akşam süresince yazarların komedi, trajedi ve dram türünde yazdıkları eserler sahnelendi. Beraber güldük, beraber ağladık, beraber düşündük. Umarım herkes memnun kalmıştır. Yapılan bu tiyatro organizasyonunda 4 bin seyirciye ulaşıldı.

OF

Kültür Sanat ve Turizm şehri Akçaabat’ta düzenlenen tiyatro günlerine Akçaabat Belediye Tiyatrosu, Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ünye Sanat Tiyatrosu ve Trabzon’daki amatör tiyatrolar katıldı. Tüm oyunlara ilgi son derece fazlaydı. Hepsi kapalı gişe oynadı. Oyunlardan hem tiyatro severler zevk alırken hem de oyunları sergileyen tiyatro oyuncuları dolu salonlara oynamaktan çok mutlu oldular.

02-10 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen tiyatro günlerine başta sahne alan tüm gruplar olmak üzere, organizasyonda emeği geçen herkese, bu etkinliği yazılı ve görsel olarak dünyanın dört bir tarafına duyuran basın kuruluşlarına ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Editör: TE Bilisim