MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI MİRAÇ ÇINAR’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” Unvanının Verilişinin Yıldönümünde İdrak Edilen Öğretmenler Günü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı. Miraç Çınar, Türkiye’ye Yöneltilen İhanet Saldırılarının, Yürütülen Kirli Pazarlıkların, Sevr’e Rahmet Okutan Teslimiyet Ve Parçalama Politikalarının Yüce Türk Milleti’ni Doğrudan Hedef Alan, Aziz Türk Milleti’ni Anadolu’dan Çıkartma Amacı Taşıyan Açık Bir Düşmanlığa Dönüştüğünü Kaydetti.

Başkan Miraç Çınar “Milli Unsurların Bertaraf Edilerek, Devletin Ve Milletin Kaynaklarının Heba Edilerek, Peşkeş Çekilerek Her Türlü Kitle İletişim Araçlarından Azami Derecede Yararlanmak Suretiyle Toplum Mühendisliği Projesiyle Halkın Zihnini Bulandırma Temelinde Başlatılan, Zihinsel Teslimiyetin Ardından Devleti Çökertme Ve Türk Milletini Bu Coğrafyadan Silme Hedefiyle Devam Eden Süreç ‘Barış’ Değil İhanet Sürecidir. Milli Birliğimizin, Kardeşliğimizin Bozulmak İstendiği, Devletimizin Ve Cumhuriyetimizin Sırtına Hançer Saplandığı Böyle Karanlık Bir Dönemde Halka Gerçek Bilgileri Verme, Aydınlatmada Toplumun Sinir Ucu Gibi Çalışan Milliyetçi Hareket’in Ve Onun Lideri Sayın Devlet Bahçeli Ve Kadroları Adeta İkinci Bir Milli Mücadele Vermektedir. Bu Destansı Bir Mücadeledir. Bu Hal Ve Şartlarda Bu Milli Mücadele, Her Zamankinden Daha Fazla Yardıma, Desteğe İhtiyaç Duymaktadır. Bu Manada, Toplumun En Aydın Kesimini Oluşturan Öğretmenlerimizin Harekete Geçme Vakti Gelmiştir” Dedi.

 Miraç Çınar, İhanet Saldırılarını Durduracak Olan Orduların Başında Eğitim Ordusunun Geldiğini Belirterek, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bugün Yaşanan Tehlikeyi Sezerek ‘Birinci Vazifen, Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyetini, İlelebet, Muhafaza Ve Müdafaa Etmektir’  Sözleriyle Türk Gençliğine, ‘Cumhuriyet; Fikren, İlmen, Fennen, Bedenen Kuvvetli Ve Yüksek Karakterli Koruyucular İster. Yeni Nesli, Bu Kalite Ve Yetenekte Yetiştirmek Sizin Elinizdedir’ Sözleriyle De Değerli Öğretmenlerimize Yüksek Bir Güven Tesis Etmiştir. Hiçbir Maddi Kıymetle Ölçülemeyecek Kadar Saygın Bir Meslek Olan Öğretmenlik; Sevgi Ve Fedakârlığın Yol Göstericiliğinde, Milletimize Hizmet Etmenin Güzide Yollarından Birisidir. İçinde Bulunduğumuz Karanlığı Aydınlatacak, İhanet Saldırılarını Durduracak Olan Orduların Başında Da Hiç Kuşkusuz Eğitim Ordusu Gelmektedir. İşte Vakit O Vakittir.” Dedi.

MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI MİRAÇ ÇINAR 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJINI ŞÖYLE BİTİRDİ:

“Bu Duygu Ve Düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ve İlk Cumhurbaşkanımız, Büyük Devlet Adamı, Türk Milletinin Önderi, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Minnetle Anarken, Tüm Öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü’ Kutluyor; Mutlu, Başarılı Ve Huzur İçinde Bir Hayat Geçirmelerini Diliyorum. Bu Vesileyle Terör Saldırıları Sonucunda Toprağa Verdiğimiz Bütün Şehit Öğretmenlerimizi, Ebediyete İntikal Etmiş Tüm Eğitim Neferlerimizi De Yine Rahmetle, Minnetle Yâd Ediyorum. Ruhları Şad Olsun!”

MHP AKÇAABAT İLÇE YÖNETİMİ ADINA

BAŞKAN : MİRAÇ ÇINAR

 

Editör: TE Bilisim