Türkiye’nin Tanınmış Kömür İşletme Sahibi, Kazancıoğlu Kömür İşletme Sahipleri Her Yıl Geleneksel Olarak Ramazan Ayı İçerisinde Kendi Yöneticilerine, Çalışanlarına Ve Ailelerine Verdikleri İftar Yemeğinde Bu Yıl Akçaabat Belediyesi TSM Korosu Elemanları ’da Vardı.

Kazancıoğlu Kömür İşletme Sahipleri Temel Kazancıoğlu, Metin Kazancıoğlu Ve Mehmet Kazancıoğlu’nun Ev Sahipliği Yaptığı İftar Yemeğinde, Kazancıoğlu Kömür Yönetim Kurulu Başkanlarından Ve Ayrıca Akçaabat Belediyesi TSM Koro Ve Solist Elemanı Olan Metin Kazancıoğlu Yemeğe Katılan Koro Elemanlarına Ve Kazancıoğlu Kömür İşletmesinde Çalışan Herkese Tek Tek İftar Yemeğine Katıldıklarından Dolayı Teşekkür Etti.

Başta Akçaabat Belediyesi TSM Koro Şefi Salih Kazancıoğlu, Özdemir Hafızoğlu, Adil Kolaylı, Cemal Zihni Erener’in İl Dışında Olması Münasebetiyle Bizzat Eşinin Ve Çok Sayıda Koro Elemanlarının Katıldığı İftar Yemeğinde Birlik Ve Beraberlik Hakimdi.

İftar Yemeği Sonrasında Bir Konuşma Yapan Kazancıoğlu Kömür İşletme Sahibi Metin Kazancıoğlu

“Bugün Burada Bizimle Beraber Aynı Sofraya Oturan Herkese Teşekkür Ediyorum. 'Ramazan'ın Bereketi İnşallah Bütün Yaşantımızı Kuşatsın. Biz, Sizleri Davet Ettik, Siz De Kalktınız, Kendi Sofralarınızı Bırakıp Buraya Geldiniz. Hepinize Tek Tek Teşekkür Ediyorum. Dedi.

IMG_3424

IMG_3428

IMG_3438

IMG_3455

IMG_3466

IMG_3474

Editör: TE Bilisim