Trabzon’un TÜV Rheinland Denetimli İlk Özel Servisi Vos-Di Otomotiv Castrol Auto Service Ailesine Katıldı

Türkiye’nin bağımsız kuruluş tarafından sertifikalandırılan özel servis zinciri Castrol Auto Service (CAS) ailesine, Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül’ün katılımı ile gerçekleşen açılış töreni ile Trabzon Vos-Di Otomotiv katıldı.

Dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Castrol, hayata geçirdiği yenilikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Artan rekabet ortamında profesyonel ve kaliteli servis anlayışı ile otomobil bakım sektöründe farklılaşmak isteyen özel servis noktaları ile iş birliğine giderek Castrol Auto Service konseptini hayata geçiriyor. Bağımsız denetim şirketi tarafından sertifikalandırılma özelliği ile ön plana çıkan Castrol Auto Service (CAS), Trabzon’da şehrin TÜV Rheinland denetimli ilk servisini Vos-Di Otomotiv ortaklığı ile hayata geçirdi.

 115 Yıllık Global Deneyimden Beslenen Yepyeni Bir Konsept

Trabzon Vos-Di Otomotiv’deki açılışta bir konuşma gerçekleştiren Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül; “Global boyutta pazar ve müşteri deneyimi araştırmaları, kurumsal görsellik, teknik eğitim, danışmanlık ve satış sonrası hizmetleri gibi birçok destek paketiyle otomobil servisi pazarında fark yaratan Castrol Auto Service zinciri ile, iş ortaklarımızla birlikte araç sahiplerine kaliteli ve güvenilir bir servis deneyimi sunmayı hedefliyoruz.  Castrol olarak, 115 yılı aşkın global deneyimimiz ile kaliteli ve profesyonel otomobil bakım konseptini, iş birliği yaptığımız servislere uygulayarak değer katmayı misyon edindik. Bu yeni geliştirilmiş özel servis projemiz ile sektörde çıtayı bir üst seviyeye taşıyoruz. Bununla birlikte, CAS noktaları vasıtasıyla özel olarak %4 akaryakıt puanı toplama ve ücretsiz çekici hizmeti gibi değer yaratan tüketici teklifleri sunmak da yaptığımız planlamalar arasında yer alıyor” dedi.

trabzon-castrol-auto-service_acilis.jpg630-(a)-036.jpg630-(b)-035.jpg

Editör: TE Bilisim