Trabzon'un Turizm Tanıtımına Büyük Destek

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Bünyesinde Ülkemizin Tanıtımına Yönelik Kurulan 'Www.Goturkey.Com' İnternet Sayfasının Ardından Türkiye'de İlk Olarak Trabzon İlinin Tanıtımına Yönelik Kurulan 'www.gotrabzonturkey.com' İnternet Adresi Erişime Açıldı.

Bu Kapsamda İl Kültür Ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Asan'ı Ziyaret Eden TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı Ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Trabzon'un Tanıtımına Büyük Katkı Sunacak Web Sayfasının Erişime Açılmasında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ettiler.

Ülkemizin Ve Bölgemizin En Önemli Destinasyonlarından Biri Olan Trabzon'a Ayrı Bir Web Sayfası İle Yer Verilmesinin Gelen Ziyaretçilerin Seyahatlerini Planlamaları Açısından Çok Önemli Olduğunu Belirten Başkan Kantarcı, “Trabzon'un Eşsiz Güzelliklerini Bir Web Sayfasında Keşfetmek Ve 48 Saat İçerisinde Trabzon'da Neler Yapılabileceğini Görmek Bir Turist İçin Oldukça Önemli Bir Konu” Dedi.

İl Kültür Ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Asan Da Yaptığı Açıklamada “Tanıtım Sayfasının İlk Olarak Trabzon İlimizde Erişime Açılması Bizleri Ziyadesi İle Mutlu Etmiştir. Kültür Ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy Başta Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese Şehrimiz Adına Şükranlarımı Sunuyorum” Diye Konuştu.

3495044.jpgreklam-012.png

Editör: TE Bilisim