MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Osman Karaduman, Trabzon Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara’yı Makamında Ziyaret Etti.

Ziyarette, Trabzon Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Trabzon Kasaplar Odası Başkanı Temel Korkmaz, Trabzon Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu’da Yer Aldı.

IMG_5428

Esnafın Sorunlarının Konuşulduğu Ziyarette Trabzon Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, “Esnaf Kesiminin Sorunları Gün Geçtikçe Artıyor. Küçük Esnaf Var Olma Savaşı Verirken, Önümüzdeki Seçim Büyük Bir Fırsat Niteliğinde. Partilerin Seçim Beyannamelerinde Esnafın Sorunlarının Yer Alması Güzel. Ancak Biz Artık Bu Sorunların Çözülmesini İstiyoruz" Dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Osman Karaduman İse Trabzon Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara’ya Hitaben Yaptığı Konuşmada Şunları Söyledi.

"Trabzon’un Sorunları Problemleri Bunları Karşılıklı Konuşup Birlikte Bir Adım Atabilirsek Bir Faydamız Olabilirse Toplum İçin Bizim İçin Çok Önemli. Zaten Siyasetteki Amaç, İnsanlara Hizmet Doğrultusundadır Bizde Çalışmalarımıza Bu Şekilde Devam Ediyoruz. Önümüzdeki Seçimlerde Memleketimiz İçin İnşallah İyi Sonuçlar Alırız. Esnafımız İçinde, Halkımız İçinde, Emeklimiz, İşçimiz, Memurumuz İçinde Hepsinin Sıkıntıları Ayrı Ayrı. Malum Emekliler Çok Zor Şartlarda Hayatlarını Geçindirmeye Çalışıyorlar, Aynı Zamanda İçinde Bulunduğumuz Meslek Kuruluşu Olan Esnaflarımız Büyük Sıkıntılar Yaşıyor. Merkezi Hükümetten Bunlara Bir An Önce Kalıcı Çözümler Üretmesini Talep Ediyoruz. Bizde Bu Konularda Elimizden Geleni Yapmaya Çalışıyoruz. En Büyük Görev Sizlere Düşüyor, Esnaf Odaları Birliğinin Bu Konuda Yaptırımlarının Olduğunu Olması Gerektiğini Kanaatini Taşıyorum. Özellikle Sizin Çalışmalarınızı Yakından Takip Ediyorum, Trabzon Niçin Faydalı İşler Yaptığınızı Görüyorum Ve Halkımız Adına Sizlere Teşekkür Etmeyi Bir Borç Biliyorum. Dedi.

Trabzon Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Son Olarak, MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Osman Karaduman’a Çalışmalarında Başarılar Dilerken,Çıktığınız Bu Yolda Hayırlısı Ne İse O Olsun…Açıklamasında Bulundu.

IMG_5371

IMG_5374

IMG_5382

IMG_5412

IMG_5422

IMG_5425

IMG_5432

IMG_5433

IMG_5437

IMG_5443

IMG_5444

 

Editör: TE Bilisim