Koray Aydın Nereden Aday?

Trabzon'un Merakla Beklediği MHP Listesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon’da 18 İsim Aday Aday Oldu. Trabzon’da MHP’nin İlk 6’sı Nasıl Olacak Henüz Netlik Kazanmadı. MHP’li Seçmen İse Durumun Nasıl Olacağını Merak Ediyor. Trabzon’un 1 Numarası Koray Aydın, Olarak Bekleniyor. Fakat MHP Lideri Devlet Bahçeli; Koray Aydın’ı Kendi Yardımcısı Yapacağı Öğrenildi.

Ankara Kulislerinden Edindiğimiz Bilgiye Göre; Koray Aydın, Ankara 2. Bölge 1. Sıradan Aday Olarak Gösterilebileceği Öğrenildi. Öte Yandan Aydın, 1999 Yılında Bayındırlık Ve İskan Bakanlığı Döneminde Meydana Gelen Depremde Sakarya’daki Seçmenlerin Gönlünü Kazanmıştı. Sakarya Halkının Da Aydın’ı Kendi Kentlerinden Aday Olarak Görmek İstedikleri Biliniyor.

Koray Aydın Bu Bölgelerden Aday Olması Durumunda Trabzon’da Hüseyin Örs İsmi Öne Çıkacak. MHP Yerel Seçimlerde Oylarını Artırmıştı. Bunda Hüseyin Örs’ün Payı Da Çok Büyük; Örs Bu Durum İle 1. Sıraya Yerleşerek Trabzon’u Sırtlayan İsim Olacak. İkinci Sırada Yavuz Aydın'ın Yer Alacağı Öğrenildi. MHP Bu Seçimlerde Çok Hızlı Bir Başlangıç Yapmaya Hazırlanması Bekleniyor.

Editör: TE Bilisim