"İPA"Marketler Zinciri Trabzon Genelindeki İlçelerde İlk Şubesini Akçaabat’ta Açtı.

7.Şubesini Akçaabat’ta Açan “İPA” Marketler Zincirlerinin Akçaabat Şubesinin Açılış Törenine, Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf ULUSOY, Arsin Belediye Başkanı Erdem ŞEN, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman PARLAYAN, Trabzon Falgoz Kuran Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZDEMİR, Trabzon İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Yahya ASLAN, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları İle Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

IMG_5306%60 İndirimle 7.Şubesini Akçaabat’ta Açacak Olduğunu Duyan Çok Sayıda Vatandaş İndirimli Alışverişten Yararlanmak İçin Sabahın Erken Saatlerinde Akçaabat “İPA” Marketin Önünde Yığılmaya Başladılar.

IMG_5335Açılış Töreni Öncesi Kalabalık Vatandaşa Hitap Eden Falgoz Kuran Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZDEMİR’İN Konuşmasının Ardından Akçaabat Dürbinar Mahallesi Mezarlık Camii Karşısında 7.Şubesini Açan İpa Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Salimoğlu Ve Oğlu Hüseyin Salimoğlu’da Söz Alarak “ Trabzon’un En Ucuz Marketiyiz. Marketlerimizde Sürekli Kampanyalarımız Var. Kalitede Öncü Ve Müşteri Memnuniyeti Her Zaman Bizim İçin Önemlidir. Trabzon Genelinde 6 Şubemiz Var. Akçaabat’ın Potansiyelini Bildiğimiz İçin Akçaabat’a Neden Olmasın Diye Karar Vermeye Fırsat Kalmadı Ve 7.Şubemizi Akçaabat’lıların Hizmetine Açtık.1977 Yılından Bu Zamana Kadar “İPA” Market’in Trabzon Genelinde Vermiş Olduğu Hizmet Bayrağını 2010 Yılında Kendi Şahsımıza Alarak Devam Ettirmenin Gururunu Ve Mutluluğunu Yaşamaktayız. İpa Marketler Zincirlerimiz Trabzon Genelinde, Erdoğdu Mahallesinde, Ayasofya Mahallesinde, Trabzonspor Bulvarında, Kemerkaya Mahallesinde, Esentepe Mahallesinde, Havaalanı Karşısı Pelitli Mahallesinde Ve İlçelerde İse Akçaabat İlçemizde Yer Almaktadır. Kaliteden Ödün Vermeden Fiyatlarımızı En Düşük Seviyede Tutarak Trabzon Ve Akçaabat Halkına En Kaliteli Hizmeti Sunacağımıza İnanıyoruz.”Açıklamasında Bulundular.

IMG_5343Açılışın Son Konuşmasını Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA Yaptı. Muhammet BALTA Sözlerine “İPA “Marketler Zincirinin 7.Şubesi Önce Akçaabat’ımıza Daha Sonra Trabzon’umuza Hayırlar Getirmesini Diliyorum.”Sözleri İle Başlayan Muhammet BALTA Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti.

IMG_5375“Burada’da Hayırlı Bir İşyetiz Tahsin Amcam Ve Oğlu Marketlerinin 7.Şubesini Açıyor. Biz Gurur Duyuyoruz Yerli Trabzon’un Bağrından Çıkmış Ve Trabzon’a Hizmet Eden, Trabzon İnsanını Çalıştıran Parasını da Burada Harcayan Ve İnsanlarına Hizmet Etmeye Çalışan Çok Saygı Duyduğum Bir Büyük Baba Ve Onun Evladı Ben Kendilerine Teşekkür Ediyorum. Bir Teşekkürde İşin Esası Trabzon Halkına Ve Trabzon İnsanına Akçaabat Halkına, Niye? Onlar Bu Müesseselere Sahip Çıkıyor Onların Yüzünden Bu Müesseseler Büyüyor. Yerli Yeresel Bu İş Adamlarımıza İşletmelerimize Sizler Sahip Çıktığınız İçin Sizlere de Çok Teşekkür Ediyorum. Canabı Allah Bunların Sayısını Arttırsın, Cenabı Allah Bu Güzel Markette Akçaabat’ımızın Bu Güzel İnsanlarına Hayırlı Hizmetler Yapmayı Nasip Etsin, Onlara Hayırlı Kazançlar Nasip Etsin ki Ülkemiz Büyüsün,Gelişsin,İşsizler Azalsın Ekonomik Yönden Bütün İnsanlarımız Zenginleşsin İnsanlarımız Daha Güzel Ortamlarda Alışveriş Yapsın Bu Anlayışımızı Trabzon’umuza Ve İlçelerine Yerleştiren “İpa”Marketler Zincirinin Hem Yönetim Kurulu Başkanına Hem Onun Çok Değerli Evladına Teşekkür Ediyorum.Bu Müessesenin Güzel Akçaabat’ımıza Trabzon’umuza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum.”Dedi.

IMG_5352Çevre Ve Şehircilik Bakanı Muhammet BALTA Yapmış Olduğu Konuşmanın Ardından “İPA” Yönetim Kurulu Üyelerini Yanına Alarak Dualarla Akçaabat “İPA” nın Açılışını Gerçekleştirdiler.

IMG_5402Açılış Töreninde Vatandaşın Yoğun İzdihamı İle Karşılaşan Market Çalışanları Zor Anlar Yaşarken Özellikle Alışveriş Yapan Vatandaşların Kasalara Doğru Kuyruklar Oluşturması Açılışa Olan İlgiyi Gösterdi.

IMG_5491Akçaabat “İPA” 1 Ay Boyunca %60 lara Varan İndirimlerle Akçaabat’ta Kampanyalı Satışlarına Devam Edecek.

IMG_5455Trabzon Genelinde 7.Şubesini Akçaabat’ta Açarak Trabzon Ekonomisine Ve İş İstihdamına Önemli Katkı Sağlayan “İPA” Marketler Zinciri Bünyesinde Akçaabat Şubesindeki Personellerle Beraber 133 Personel Çalışıyor.

 

Editör: TE Bilisim