Trabzon'un En Genç Adayı Görkem Ulusoy

31 Mart yerel seçimi öncesinde belediye meclis üyeleri açıklandı.  Trabzon'dan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Görkem Ulusoy listede yer aldı. Ulusoy Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak gösterildi.

Trabzon'un en genç belediye meclis üyesi adayı olarak gösterilen Ulusoy, aynı zamanda Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanlığı ve Akçaabat Ülkü Ocaklarında yöneticilik yapıyor.

" GENÇLERE GÜVEN ARTIYOR "

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi birinci sınıf öğrenci olan Ulusoy " Ülkemiz gençlerine güven artıyor. Geleceğimizin temsilcileri biz gençler olarak bu işin içerisinde bulunmaktan onur ve heyecan duyuyoruz " dedi.

" GENÇ KARDEŞLERİMİZİN SESİ OLACAĞIM "

Akçaabat'ta çalışmalara başladıklarını belirten Ulusoy , Cumhur İttifaki olarak Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Osman Nuri Ekim ve partilerimizin temsilcileri ile sahaya indik durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde genç kardeşlerimizle konuşarak Ülkemiz ve Devletimizin bekası adına yerel seçimlerin öneminde bahsedip Cumhur ittifakını anlatıyoruz ve genç kardeşlerimize belediye meclisine girmemiz halinde kendilerini orada temsil edeceğimi belirtiyorum.

Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı Görkem Ulusoy Kimdir ?

19 Yaşındayım. Derecekliyim.Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 1'inci sınıf öğrencisiyim. 15.dönemde Trabzon İl Öğrenci Meclis Başkanlığı yaptım. Türk gencine hizmet etmek genliğin dertlerine deva olmak ve sorunlarına çözüm bulmak adına bu işe girmiştim. Yaptığım çalışmalar ile Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanı seçildim daha sonra da Akçaabat Ülkü Ocaklarında Yöneticilik görevine getirildim. Ülkü Ocaklarının desteği ve İl ve İlçe Başkanlarımızın takdiriyle listeye girdim. Gençlik adına elimde bir kaç proje var Bunları Belediye başkan adayımız ve seçmenlerle görüşüyorum. Ailem ve arkadaşlarım adaylığıma sevindi.  Son olarak " Gelecek Biziz Biz Geleceğiz " diyorum dedi.

466a40ad-4b21-4e3a-9397-e59ad9e35e79.jpga-070.gif

Editör: TE Bilisim