Çayırbağı'nın Su Sorunu Çözülüyor

Trabzon'un Düzköy İlçesine Bağlı Çayırbağı’nın Su Sorunu Çözülüyor

Trabzon’un Düzköy İlçesindeki Çayırbağı Mahallesinde Yıllardır Yaşanan Su Sorunu Çözülüyor.

Düzköy’ün CHP’li Belediye Başkanı Abidin Çelik, AK Parti’li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Çayırbağı Mahallesinde Hazırlattığı Ve Yapımının 10 Milyon TL’yi Bulması Beklenen Su Projesinden Ötürü Teşekkür Etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi‘Nin Ekim Ayı Meclis Toplantısının Açılışında Söz Olan Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik Çayırbağı İçin Hazırlanan Su Projesinin Kendilerini Mutlu Ettiğini İfade Ederek, “Çayırbağı’nın Su Sorunu Vardı. Çayırbağı’nın Suyu Çok Fazla. Sağlıksız Su Kullanılması Ve Sayaç Takılmamasından Dolayı Çayırbağı Belde Belediyesi Döneminde Bir Proje Hazırlanmıştı. Şimdi Öğrendiğimize Göre TİSKİ Bu Projeyi İhale Aşamasına Getirmiştir. Bu Konuda Sizlere Ve Tüm Çalışma Arkadaşlarınıza Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İse Bunun Herkesi Gayreti İle Olduğunu Dile Getirerek, “Vatandaşımızın Layık Olduğu Bir Hizmetti. Bu Hizmetleri Sizlerin Desteği İle Birlikte Yapıyoruz. Bu Uyumlu Çalışmalar Hizmete De Yansıyor” İfadelerini Kullandı.

1-(1)-108.gif1-(1)-110.png

Editör: TE Bilisim