Bir Süredir Tedavi Gördüğü Hastanede Hayata Gözlerini Yuman Çamoğlu İçin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde Tören Düzenlendi.

Törende Konuşmacı Olarak Söz Alan Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu Ebediyete Göçen Salih Çamoğlu Ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İçin Toplanan Kalabalığı Bir Dakikalık Saygı Duruşuna Davet Etti. Yapılan Saygı Duruşunun Ardından, Çamoğlu'nun Mesai Arkadaşları Söz Alıp Duygu Ve Düşüncelerini İfade Ettiler.

Cemiyet Önündeki Törenin Ardından İskenderpaşa Camii'ne Götürülen Çamoğlu Burada Son Yolculuğuna Uğurlandı. Cenaze Törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzonspor As Başkanı Dr. Ahmet Çubukçu, TCG Başkanı Yusuf Turgut'un Yanı Sıra Çok Sayıda Gazeteci, İş Adamı Ve Salih Çamoğlu'nun Ailesi Katıldı.

İlk Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olduğu Yıllarda Kendisi İle Çalışma İmkanı Bulmuştum.Ekmeğini Yedim.Mesleğini Ve Çalışma Arkadaşlarını Seven Yapıya Sahip Duayen Bir Büyüğümüzdü.Kendisine Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyorum..

akcaabatinsesi.com internet haber sitesi ailesi 

yesyeni-logo-final-141.png

Editör: TE Bilisim