Trabzonspor’umuz için stadyum yapılıyorsa İstikrar sayesinde yapılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Ziyaretlerinde ülkenin ve Trabzon’un geleceği için istikrarın önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı birinci etap çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgenin Trabzon’a yakışır hale geldiğini ifade ederken, Meydan Parkı ikinci etap çalışmalarının da aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. İkinci etap alanında bulunan tarihi İskenderpaşa Cami, tarihi belediye binası ve eski mola otelinin eklentilerinin yıkıldığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Meydan Parkı ikinci etap alanında yaptığımız çalışmalarla Trabzon’umuzun tarihini ortaya çıkartıyoruz. Çalışmalarımızda büyük ilerleme kaydettik. Finansmanını tamamen belediye bütçesinden karşıladığımız çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Meydan Parkı üçüncü etap çalışmalarına başlayacağız. Bu üçüncü etap Trabzon’un denize bakan, limana bakan bir balkonu olacak. Trabzon’umuzu ülkemizin en yaşanılabilir kenti haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların soruları üzerine Akyazı’da sürdürülmekte olan stadyum ve spor kompleksi inşaatları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti: “Trabzon’umuzun bir stadyum özlemi vardı. Konuyu dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik. Tensip buyurdular ve çalışmalar başladı. Trabzon’a sadece stadyum değil, büyük bir spor kompleksi kazandırıyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısına stadyumun yetişmesini planlıyoruz. Bakınız bunlar çok ciddi yatırımlar. Bunlar Trabzon’umuzun, ülkemizde istikrar ortamı sayesinde kazanmış olduğu yatırımlar. Trabzonspor’umuz için stadyum yapılıyorsa, Trabzon’a spor kompleksi kazandırılıyorsa ülkemizde sağlanmış olan istikrar ortamı sayesinde bunlar oluyor. İşte biz bu yatırımların devam etmesi için, Trabzon’umuzun daha da gelişebilmesi için vatandaşlarımızdan istikrara destek olmalarını talep ediyoruz.”

 

Editör: TE Bilisim