Fırtına evinde takıldı

Trabzonspor, evinde konuk ettiği Gaziantepsor ile 2-2 berabere kaldı. Konuk takım karşısında Constant ve Okay'ın hataları ile 2-0 geriye düşen Fırtına ikinci yarıdaki kritik oyuncu değişiklikleri ile durumu 2-2'ye getirmeyi bildi. Son dakikada hakem Çağatay Şahan, Gaziantepli futbolcu Arokoyo'nun ceza sahası içinde topa elle müdahalesini görmedi ve Trabzonspor'u ve taraftarı çıldırttı.

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşan Trabzonspor üzerindeki karabulutları dağıtamadı İlk yarıda etkisiz futbolu üzerine Constant'ın hatası eklenince devre arasında soyunma odasına 1-0 geride girdi. İkinci yarının başında bu sefer Okay'ın hatası Fırtına'yı 2-0 geriye düşürdü.

ŞOTA'DAN KRİTİK HAMLE

Şota'nın ikinci yarıdaki kritik oyuncu değişiklikleri oyunu bordo mavililerin lehine çevirdi.46'da Deniz Yılmaz'ın yerine Cardozo'yu 54'de ise Salih Dursun'un yerine N'Doye tercihi Fırtına'yı hareketlendirdi. Mücadelenin 61.dakikasında kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Aykut Demir skoru 2-1'e getirdi. Bu dakikandan sonra baskısını iyice arttıran Trabzonspor oyunu rakip sahaya yıkmayı bildi.

CONSTANT KENDİNİ AFFETTİRDİ

74'de Trabzonspor ikinci yarıda Deniz Yılmaz'ın yerine giren Cardozo ile skora dengeyi getirdi:2-2. Constant'ın savundan çıkardığı uzun pasta N'Doye kafa ile topu Cardozo'ya indirdi. Cardozo gelen topa gelişine vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

MEDJANI DİREĞE TAKILDI

90+2 de sol kanattan atağa çıkan Constant ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda olan Medjani'ye ortayı kesti ancak gelen topa kafa vuran Cezayirli oyuncu üst direğe takıldı.

FIRTINA'YI YİNE HAKEM YAKTI

            csbrchgukaas5yl.jpg

90+4'de Trabzonspor'da Erkan Zengin ceza sahası önüne kadar taşıdığı topu ceza sahası içinde olan Cardozo ile buluşturdu. Topla buluşan Cardozo'yu karşılayan isim Arokoyo, Cardozo'nun önünde topa yatarak müdahele etmek istedi. Cordazo bu müdahalede topu geri çekti ancak Antepli oyuncu Arokoyo topu eli ile çeldi. Ancak hakem Çağatay Şahan pozisyonu iyi süzemedi ve devam kararı verdi.

Bu sonuçla her iki takımda 10. haftayı 14 puanda kapattı

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim