Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a Dev Teklif!

Trabzonspor'un Son Haftalardaki Yükselişinde Büyük Pay Sahibi Olan Kaleci Uğurcan Çakır Yine Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı. Beşiktaş Maçında Nwakaeme'ye Yaptığı Asistle Gündeme Gelen Uğurcan, Son Oynanan Rizespor Maçında Da Yaptığı Kritik Kurtarışlarla Takımını Maça Ortak Etmiş Ve Galibiyette Büyük Pay Sahibi Olmuştu. Uğurcan Çakır'ın Bu Performansı Avrupa'da Da Yakından Takip Ediliyordu Ve İki Dev Kulüp Genç Kaleciyle Menajerler Aracılığı İle Temasa Geçti.

İspanyol Ekibi Barcelona'da Forma Giyen Rüştü Reçber'in Ardından Bir Başka Türk Kaleci Avrupa'nın En Önemli Kulüplerinden Birinde Forma Giyme Yolunda..

Karadeniz Ekibinin 23 Yaşındaki Kalecisi Uğurcan, Yaptığı Kurtarışların Yanı Sıra Yaptığı Beşiktaş Maçında Yaptığı Asistle De Gündeme Gelmişti..

Başarılı Kalecinin 2019 Haziran Ayında 1,5 Milyon Euro Olan Piyasa Değeri Ekim Ayı İtirabıyla 6 Milyon Euroya Yükselmiş Durumda..

A Milli Futbol Takımı Kadrosunda Da Yer Alan Uğurcan Çakır Bir Çok Avrupa Kulübünün Takibi Altında Bulunuyor..

Karadeniz Gazetesi'nin Haberine Göre, Liverpool'un Uzunca Bir Süredir Takip Ettiği Trabzonspor'un Başarılı Eldivenine Avrupa'nın 2 Önemli Kulübünden Teklif Geldiği Ortaya Çıktı..

İngiliz Ekibi Tottenham, Kolu Kırılan Ve Sahalardan En Az 3 Ay Uzak Kalacak Olan Hugo Lloris'in Yerini Uğurcan Çakır İle Doldurmak İstiyor..

Tottenham'ın Menajerler Aracılığıyla Uğurcan'a Ulaştığı Ve Nabız Yokladığı İleri Sürüldü..

Genç File Bekçisini İsteyen Bir Diğer Takım İse Alman Devi Borussia Dortmund.

Sarı Siyahlılar Kalecisi Roman Bürki'den Son Derece Rahatsız. İsviçreli File Bekçisinin Son Oynanan Ve 2-2 Biten Freburg Maçında Hatalı Goller Yemesi Dortmund'u Harekete Geçirdi..

Bundesliga Temsilcisi, Uğurcan'a Menajerler Aracılığı İle Teklif Sundu..

Trabzonspor İle Sözleşmesini 2025 Yılına Kadar Uzatan Uğurcan'da Top Şu An Bordo-Mavili Yönetimde..

Bordo Mavili Kulübün 15 Milyon Euro'luk Bir Teklif Gelmesi Halinde Uğurcan'ı Göndermeye Sıcak Baktığı İddia Edildi..

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-157.png

Editör: TE Bilisim