Trabzonspor Kulübü, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Bilkent'te bulunan askeri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ardından da Akçaabatlı hemşerimiz Kara Kuvvetleri Komutalı Orgeneral Sayın Salih Zeki Çolak'ı ziyaret edecek.

Bordo Mavili kulüpten yapılan bilgilendirme şu şekilde;

18 Nisan Pazartesi akşamı Ankara’da oynayacağımız Gençlerbirliği maçı öncesinde yönetim kurulumuz ve A takımımız tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ve Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı’na ziyaretler gerçekleştirilecektir.

Başkan Yardımcımız Akçaabatlı Zeki Öztürk’ün organize ettiği ziyaretlerin ilki 17 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Bilkent’te bulunan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne yapılacaktır. Yönetim Kurulumuz, takımımız ve teknik ekibimizin katılacağı bu ziyarette iç güvenlik yaralılarına ve kahraman gazilerimize heyetimiz tarafından moral ziyaretinde bulunulup çeşitli hediyeler sunulacaktır.

Bir sonraki ziyaretimiz ise 18 Nisan Pazartesi günü yönetim kurulumuz tarafından Akçaabatlı Kara Kuvvetleri Komutanımız Orgeneral Sayın Salih Zeki Çolak’a yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.  

Editör: TE Bilisim