Trabzonspor'da Dönüşümlü Başkanlık Sistemi!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık'taki kongre öncesinde başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan işadamı Celil Hekimoğlu, muhtemel adaylar arasında ismi geçen Muharrem Usta ile 'dönüşümlü başkanlık' modeli üzerinde anlaşabileceklerini söyledi.

Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, yaklaşık 1 yıldır ciddi biçimde kongreye hazırlandıklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Camiada oluşan gündeme de gözümüzü ve kulağımızı kapatamayız. Şartları iyi belirlenmiş dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bu yönde bir fikir birliği oluşmuşsa, ki öyle görülüyor, buna hayır demeyiz."

"1.5 YIL BEN, 1.5 YIL USTA"

Adaylığını henüz resmen açıklamayan ancak kamuoyunda ismi bu anlamda ön plana çıkan Muharrem Usta ile son seçimli genel kurulda aynı ekip içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Celil Hekimoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen sürede oluşan bazı fikir ayrılıkları nedeniyle yollarımız ayrıldı gibi görülse de dostluğumuz ve arkadaşlığımızda herhangi bir eksilme olmadı. Kendisiyle ve yakın çevresindeki ortak arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürekli devam ediyor. Bu yüzden bizim açımızdan kesin çizgiler söz konusu değil.

Yapılacak özel bir protokolle 3 yıllık görev süremizin ilk 1.5 yılı bizim, ikinci 1.5 yılı da Sayın Muharrem Usta'nın başkanlığında bizlerin de için de olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Eğer camia da bunu uygun görürse kendi açımızdan herhangi bir sorun söz konusu değil. Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi bizler de göstermeye hazırız."

TAHSİN USTA DA BAŞKANLIĞA ADAY

Trabzonspor Kulübü'nün 5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulu öncesi, eski yöneticilerden Tahsin Usta başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Ortaköy'de bulunan Princess Hotel'de bir basın toplantısı düzenleyen Tahsin Usta, bordo-mavili kulübün kongresinde başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim