50. Yılında Şampiyonluğu İsteyen Trabzonspor'da Transfer Çalışmaları Devam Ederken, Başkan Muharrem Usta Ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Çok İstediği Burak Yılmaz İçin Formüller Aranmaya Başlandı..

Trabzonspor'un Transfer Operasyonları Tüm Hızıyla Devam Ederken, Son Günlerde Takımın Eski Yıldızlarından Olan Burak Yılmaz'ın İsmi Ön Plana Çıktı Ve Taraftarı Da Bir Hayli Heyecanlandırdı. Artık Gelenek Olduğu Üzere Sosyal Medya Üzerinden Çin'deki Futbol Elçimize Seslenen Bordo-Mavililer'in Bu İlgisine Golcünün De Karşılıksız Kalmaması, İddiaları Kanıtlar Nitelikteydi. Üzerine Bir De Başkan Muharrem Usta'nın Attığı, "Yarım Bırakmak Yok" Tweeti Heyecanı Doruk Noktaya Ulaştırdı. Devre Arasında Da Gündeme Gelen Burak Yılmaz Transferinin Gerçeğe Dönüşmesini Sağlayacak Şartlara Gelince....

Yanal Ve Usta Görüşecek

Bu Hafta Burak Yılmaz Transferinde Çok Kritik. Başkan Muharrem Usta Ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Yıldız Futbolcuyu Arayıp Görüşeceği Öğrenildi. Oyuncuya, Yine Popüler Deyimle, 'Come To Trabzon' (Trabzon'a Gel) Denilecek. Birçok Yıldızla Yüz Yüze Görüşerek İkna Eden Usta'nın, "Gel 50. Yılda Şampiyonluğa Oynayacak Efsane Kadroda Yer Al, Tarihe Geç" Mesajlarını İleteceği Belirtildi.

Çok İsteniyor, Seviliyor

Kısa Süre Önce Çin'e Gitti Belki Ama Burak Yılmaz'ın Adı Sık Sık Türkiye'ye Dönüş Haberlerinde Anılıyor. Yıldız Futbolcu İçin Devre Arasında Da Trabzonspor Nabız Yoklamış, Ancak İş Bir Türlü İmza Aşamasına Taşınamamıştı. Karadeniz Ekibinin Kurmayları, 50. Yılda Taraftarın Takımda Görmeyi Çok İstediği Bir Yıldızı Daha Kadroya Dahil Ederek Motivasyonu Yükseltmenin Peşinde. Trabzon'da Çok İyi İzler Bırakan, Gol Krallığı Yaşayan, Adeta Yeniden Doğan Burak Yılmaz'ın Da Bordo-Mavililer'e Karşı Ciddi Bir Sempati Duyduğunu Bilmeyen Yok.

Kulübünü İkna Edecek

Burak Yılmaz, Çin'de Yaklaşık 6 Milyon Euro (24 Milyon TL) Kazanıyor. Ancak Deneyimli Oyuncunun Bir Türlü Buradaki Yaşama Tam Anlamıyla Uyum Sağlayamadığı Da Biliniyor. En Kısa Tatilde Bile Soluğu Türkiye'de Alan Golcünün Kulübünü Bu Gerekçelerle İkna Etmesi Planlanıyor. Bu Durumda Alacağı Ücretin Bir Kısmı Trabzonspor Bir Bölümü De Beijing Guoan Tarafından Karşılanacak.

123456---kopya-20170714180626.png

yesyeni-logo-final-20170714180626.png

Fanatik

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim