Trabzonspor Evinde Yeni Malatyaspor'u, Burak Yılmaz Ve Yusuf Yazıcı'nın İki Golüyle 4-1 Mağlup Etti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 26. Hafta Maçında Konuk Ettiği Yeni Malatyaspor'u 4-1 Mağlup Etti. Trabzonspor'da Goller 24.Dakikada Penaltıdan Burak Yılmaz, 64 Ve 66. Dakikalarda Yusuf Yazıcı, 87.Dakikada Onazi'den Geldi. Yeni Malatyaspor'un Golünü 36. Dakikada Boutaib Attı.

Maçın 61.Dakikasında Sarı Kart Gören Onazi, Galatasaray Maçı Öncesi Cezalı Duruma Düştü.

Trabzonspor Bu Galibiyetle Puanını 42'ye Yükseltirken, Yeni Malatyaspor 34 Puanda Kaldı.

RIZA ÇALIMBAY: ''TAKIMIMA İNANIYORUM''

Maçın Ardından Basın Toplantısı Düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Geçtiğimiz Haftada Teleset Mobilya Akhisarspor Karşısında Galibiyeti Hak Ederek Aldıklarını Belirterek, "Bu Maçta Da İlk Yarıyı Saymıyoruz Ama İkinci Yarı Aynı Akhisarspor Maçı Bütünü Gibi Çok İyi Oynadık. İlk Yarı Kötü Oynadık, İstediğimiz Şeyleri Yapamadık. Malatya Da İyi Bir Takım. İyi Oyunculardan Kurulu, Her An Oyunun Kaderini Değiştirecek Oyunculara Sahip. İkinci Yarı Taktik Oyuncu Değişikliği Yapmamız Olumlu Şekilde Yansıdı. Bizim Bu Maçı Kesinlikle Kazanmamız Gerekiyordu. Elimizdeki Ne Kadar Risk Varsa Hepsini Kullanmaya Çalıştık. Zaman Zaman Bazı Arkadaşlardan İstediğimiz Verimi Alamadık Ama İkinci Golden Sonra Takıma Güven Geldi Ve Çok İyi Oynadılar. Hak Ettiğimiz Galibiyet Aldık. Önümüzde Kritik Maçlar Var. Galatasaray Maçıyla Başlayacağız. Milli Maç Arasını İnşallah İyi Değerlendireceğiz. 4 Oyuncu Arkadaşımızın Milli Takıma Gitmesi Nedeniyle Çok Mutluyuz. İnşallah Orada Da Başarılı Olurlar. Aldığımız Galibiyet Bizim İçin Çok Çok Önemli. Kalan Maçları İyi Şekilde Bitirmek İçin Elimizden Gelen Bütün Gayreti Göstereceğiz" Dedi.

Trabzonspor'a Geldikleri Günden Beri Hep Hedeflerin Üstüne Çıkmaya Çalıştıklarını Belirten Çalımbay, "Buraya Geldiğimizden Beri Hep Hedeflerin Üstüne Çıkmaya Çalışıyoruz. Baktığınızda Durumumuz İyi Ama Oynayacak Zor Maçlar Var. Galatasaray Maçından Mutlaka İyi Şekilde Dönmemiz Gerekiyor. Aşağıya Baktığınızda Hepsi Birbirine Yakın. Maç Maç Bakıyoruz. Bütün Maçlarımızı Kazanmaya Çalışacağız. Takımıma İnanıyorum. Trabzonspor'un Hedefi Tabii Ki Bitmez. Şu Andaki Hedefi De İlk 5'in İçerisinde Yer Almak" İfadelerini Kullandı.

670-277.gif123456---kopya-20180318183305.png

 

 

Editör: TE Bilisim