Uzun Zamandır Stoper Ve Orta Saha Transferi İçin Çalışan Trabzonspor, Jose Sosa Ve Serdar Taşçı’dan Yanıt Beklerken, Olası Bir Probleme Karşı Da Alternatif İsimler İle Temas Kurdu..

Stoper Ve 10 Numara Transferleri İçin Yoğun Mesai Harcayan Karadeniz Temsilcisi, En Kısa Zamanda İki Bölge İçin De Mutlu Sona Ulaşmak İstiyor. Orta Saha İçin Milan Forması Giyen Jose Sosa İle Görüşmelerini Sürdüren Bordo-Mavili Yönetim, Önümüzdeki Günlerde Arjantinli Futbolcuyu Trabzon'a Getirmenin Planlarını Yapıyor. Çizme Ekibinde, Forma Şansı Az Olan 32 Yaşındaki Futbolcu, Tekrardan Türkiye'ye Dönmek İsterken, Teknik Direktör Ersun Yanal Da Tangocu'yu Israrla Kadrosunda Görmek İstiyor. Fırtına, Kırmızı-Siyahlı Ekiple Tecrübeli Futbolcu İçin Anlaşma Sağlamasına Karşın, Sosa İle Görüşmelerine Devam Ediyor. Arjantinli Oyuncunun, Yıllık Ücretinde 2.5 Milyon Euro'ya Kadar Düştüğü Biliniyor..

Zapata Ve Paletta...

Stoper Mevkiisi İçin Uzun Zamandır Serdar Taşçı'dan Yanıt Bekleyen Karadeniz Ekibi, 30 Yaşındaki Oyuncudan Beklenen Cevap Gelmemesi Üzerine Listedeki Alternatif İsimlere Yöneldi. Sosa İçin Milan İle Görüşmeler Yapan Trabzonspor, İtalyan Devi İle Aynı Zamanda Cristian Zapata Ve Gabriel Paletta İçin De Pazarlık Masasına Oturdu. Daha Önce De Bu İki İsim İçin Milan İle Görüşen Bordo-Mavililer, Artık Bir Sonuca Varmak İstiyor.

Sissoko Kiralanmak İstiyor

Trabzonspor'un Uzun Zamandır Transfer Listesinde Olan Moussa Sissoko İçin Görüşmeler Devam Ediyor. Fransız Futbolcunun Premier Lig'deki Newcastle United Karşılaşmasında İlk 11'de Sahaya Çıkması, Bordo- Mavililer'in Umutlarını Azaltmıştı. Ancak 27 Yaşındaki Oyuncu, Daha Fazla Süre Alabileceği Bir Takıma Kiralanmak İstiyor. Bunun İçin Yönetimden Kolaylık Bekleyen Tecrübeli Futbolcu, Fırtına'nın Teklifine De Oldukça Sıcak Bakıyor.

Fanatik

123456---kopya-20170815145637.png

Editör: TE Bilisim