Trabzonspor'un Stadında Tüm Pankartlar Söküldü! İşte Ortak İsim

Trabzonspor Taraftarları Birleştikleri Grup İsmini Açıkladılar

Trabzonspor Tribünlerindeki Bölünmüşlüğü Önlemek Amacıyla Yola Çıkan Bir Grup Taraftar, Tüm Derneklerin Bir Çatı Altında Toplanacağı Tek Ses Trabzon Adı Altında Kurdukları Oluşumun Adına Bordo Bereliler İsmini Verdi.

Kararı, Yeni Oluşum İle İlgili Sosyal Medyada Sürekli Bilgilendirmelerde Bulunan, Grubun Öncülerinden Vedat Emre Çakır Duyurdu.

Çakır Duyurusunda ‘Tüm Derneklerin Birleşmesiyle Kurulan Yeni Derneğimizin Adı Ortak Alınan Karar İle 'Bordo Bereliler' Olmuştur. Tüm Trabzonspor Camiasına Hayırlı Olsun. Tek Ses Trabzon, Bordo Bereliler' Açıklamasında Bulunurken, Bu Açıklamadan Kısa Süre Sora Şenol Güneş Spor Kompleksi Trabzonspor Medical Park Stadyumu’ndan Bir Paylaşımda Bulunarak Tüm Pankartların Söküldüğü Açıklamasını Yaptı. 

Derneğin İsmi İse Gruplar Arasında Tartışma Konusu Oldu.

Birçok Grup Dernek İsminde Ve Yeni Oluşumda Hem Fikir İken Birkaç Derneğin, İsmin Yeniden Tartışılması Gerektiğini İfade Etmiş. 

NEDEN BORDO MAVİ BERELİLER

Tutuklu Bulunduğu Silivri Cezaevi’nde Beklenmedik Şekilde 13 Kasım’da Ölen MİT Mensubu Kaşif Kozinoğlu Hakkında Bilinmeyenleri Amcası Tufan Kozinoğlu Anlattı.

MİT’çi Kozinoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerindeki ‘Mavi Bereli’ Komandoların Yanına ‘Bordo Bereli’ Özel Birlikleri Kurdu.

Trabzonspor’un 5632 Nolu Üyesi Olan Kaşif Kozinoğlu, Trabzonspor’a Olan Sevgisini Böyle Gösterdi. Cezaevinde Trabzonspor’un CSKA Moskova Maçını İzledikten Sonra, Kendisini Ziyarete Gelen Amcasına, Torosan İncir Reçeli, Hamsili Pilav Bir De Trabzon Simidini Çok Özlediğini Söyledi.

Amcası, “Çıkınca Gider Yeriz” Dedi Ama Olmadı. Kaşif Kozinoğlu Amcasına, “4 Sayfalık Bir İddianame Var, Bunun İçinde Tek Doğru Olan Benim Trabzonlu Olduğum” Demişti.

Amca Kozinoğlu, Memleketine Ve İşine Sevdalı Yeğeninin Kendisinden Çok Emin Olduğunu Vurguluyor.

Kaşif Kozinoğlu Kimdir?

MİT Dış Operasyonlar Dairesi Başkanı, Eski Asker Kaşif Kozinoğlu, 1955 Yılında Trabzon’da Doğdu. 1976 Yılında Kara Harp Okulu'ndan Mezun Olan Kozinoğlu, 1980 Yılında Özel Harp Dairesi'nde Göreve Başladı. 1995 Yılına Kadar Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın Tim Komutanlığı'nda İstihbarat Subaylığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü Ve Eğitim Öğretim Grup Komutanlığı'nda Görev Yaptı. 1995 Yılında Eğitim Öğretim Grup Komutanlığı'ndan İsteğiyle Emekli Olup, MİT'e Girdi. Ordu'da Özel Harp Dairesinde Binbaşı Rütbesiyle Görev Yaparken, Orta Asya'dan Sorumluydu. Suriye, Bosna-Hersek Ve Afganistan'da Da Görev Yapan Kozinoğlu, Eylül 2010'da Müsteşar Dr. Hakan Fidan'ın Talimatıyla "Baş Müşavir" Sıfatıyla Asya Bölgesi'ne Atandı. Bu Tarihten İtibaren De 5 Defa Yurt Dışı Görevine Gönderildi. En Son 9 Mart'ta Görevinden Dönen Kozinoğlu'nun Mayıs 2004'te Alaattin Çakıcı'nın Yurt Dışına Kaçışı Olayında Çakıcı'nın Yakın Adamları İle Telefon Görüşmesi Yaptığının Ortaya Çıkarılmasından Ötürü İfadesine Başvuruldu Ve Davası Devam Ederken 13 Kasım 2011'de Silivri Cezaevi'nde Vefat Etti.

Trabzonspor Aşkına BORDO BERELİLER!

MİT’çi Kozinoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinde Bulunan ‘Mavi Bereli’ Komandoların Yanına ‘Bordo Bereli’ Özel Birlikleri Kurdu. Trabzonspor Üyesi Olan Kozinoğlu, Trabzonspor’a Olan Sevgisini Böyle Gösterdi. Tutuklu Bulunduğu Silivri’de Trabzonspor’un CSK Moskova İle Oynadığı Maçı İzledikten Sonra, Kendisini Ziyarete Gelen Amcasına, Torosan İncir Reçeli, Hamsili Pilav Bir De Trabzon Simidini Çok Özlediğini Söyledi.

61 SAAT

1-165.png

 

 

Editör: TE Bilisim