Trabzonspor'dan Teşekkür Geldi!

Trabzonspor, Erzurum Maçı Olması Dolayısıyla Okula Trabzonspor Forması Giyip Giden Öğrencilere Ve Onların Okullarına Teşekkür Mesajı Yayınladı.

Trabzonspor Bugün Saat 20.00'da Erzurumspor’u Ağırlayacak. Karşılaşma Öncesi Şehirde Heyecanlı Bir Hava Yaşanırken, Trabzon'un Akçaabat İlçesinde Bulunan Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu'ndan Anlamlı Bir Davranış Gelmişti. Maç Günü Olması Nedeniyle Ve Okul İdaresinin De Teşvikiyle Öğrenciler Bugün Okula Trabzonspor Formaları İle Gelmişlerdi.

Trabzonspor İse Okulun Bu Davranışına Kayıtsız Kalmadı Ve Öğrencilere İle Okul Yönetimine Teşekkür Eden Bir Mesaj Yayınladı.

Trabzonspor Tarafından Yayınlanan Mesajda;

Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Öğrencilerinden Takımımıza Anlamlı Destek

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde Bulunan Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Öğrencileri, Takımımızın Maç Günü Dolayısıyla Okula Formalarıyla Gittiler.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Okul Yönetimi, Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun “Yediden Yetmişe Destek” Sözünden Yola Çıkarak Böyle Bir Uygulama Yaptıklarını Vurgulayarak, Kulübümüze Destek Olmak İçin Öğretmen, Öğrenci Ve Tüm Personelin Bordo-Mavi Formalarla İstiklal Marşını Okuyarak Ders Başı Yaptıklarını Belirtti.

Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Öğretmen Ve Öğrencilerine Hassasiyetlerinden Ötürü Teşekkür Ediyor, Tüm Taraftarlarımızı Formalarıyla Birlikte Bugün Oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçına Davet Ediyoruz. İfadelerine Yer Verildi.

22143604_img-20181022-wa0023---kopya.jpg1-(1)-047.gif1-(1)-048.png

Editör: TE Bilisim