50. Yılında Şampiyonluğu Hedefleyen Trabzonspor'da Transfer Çalışmaları Devam Ederken, Ivelin Popov İle Ön Protokol İmzalandı..

Gelecek Sezon 50.Yılında Şampiyonluğa Oynayan Bir Kadro Kurmak İsteyen Trabzonspor, Transfer Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor.

Bordo-Mavililer, Uzun Süredir Gündeminde Yer Alan Ve Spartak Moskova Forması Giyen Ivelin Popov İle Ön Anlaşmayı İmzaladı. 2019'a Kadar Rus Kulübü İle Mukavelesi Olan Oyuncu İçin Bonservis Pazarlığında Da Mutlu Sona Yaklaşıldığı Öğrenildi. Karadeniz Temsilcisinin 2 Milyon Euro Önerdiği Oyuncunun Bonservisinde Son Pürüzlerin Konuşulduğu Bildirildi. Öte Yandan Kasımpaşa Forması Giyen Strahil Popov Da Vatandaşının Türkiye'den Gelen Teklifi Kabul Ettiğini Müjdeledi.

ONAZİ'YE ÇİZME'DEN KANCA

Trabzonspor'da Bekleneni Veremeyen Ogenyi Onazi'ye İtalyan Devi Fiorentina'nın Talip Olduğu İddia Edildi... Gelecek Sezon İçin Milan Badelj'in Yerine Kadroda Onazi'yi Düşünen Mor Menekşeler'in, Önümüzdeki Günlerde, Bordo-Mavililerin Kapısını Çalması Bekleniyor. Fiorentina'nın Yanı Sıra Çin Kulüplerinin De Radarında Olan 24 Yaşındaki Nijeryalı Oyuncu İçin Trabzonspor'un, 5 Milyon Euro Bonservis Bedeli Belirlediği Öğrenildi.

ÇÖREKÇİ'YE YAKIN İLGİ

Trabzonspor, Eskişehirspor İle Sözleşmesi Sona Eren Sağ Bek Kamil Ahmet Çörekçi'yi Alternatifler Arasına Aldı. Sağ Bekte Zeki Yavru'nun Takımdan Ayrılma İhtimaline Karşı Bir Alternatif Oluşturmak İsteyen Bordo-Mavililerin Maliyeti De Uygun Olan Kamil Ahmet Çörekçi'yle Bir Görüşme Yaptığı İddia Edildi. Çörekçi'nin Son Durumunun Önümüzdeki Hafta Netleşmesi Bekleniyor.

123456---kopya-932.pngyesyeni-logo-final-20170611181707.png

Editör: TE Bilisim