32 Yaşındaki Orta Saha Gökhan İnler İle Kiralık Olarak West Ham’da Oynayan 25 Yaşındaki Sağ Kanat Gökhan Töre Bordo-Mavililerin Radarında..

Gelecek Sezon Kadrosunu Önemli Futbolcularla Takviye Yapmak İsteyen Trabzonspor Yönetimi Hemen Her Gün Yeni İsimleri Gündemine Alıyor Ve Girişimlere Başlıyor. Beşiktaş'ta Bu Sezon Beklediği Forma Şansını Bulamayan 32 Yaşındaki Orta Saha Gökhan İnler İle Kiralık Olarak West Ham'da Oynayan 25 Yaşındaki Sağ Kanat Gökhan Töre De Karadeniz Ekibinin Radarına Girdi.

Bordo-Mavili Kulüp İki Oyuncu İçin De Uygun Transfer Şartlarının Oluşmasını Bekliyor. Trabzonspor Devre Arasında Gerçekleşen Olcay Şahan Transferinde Beşiktaş İle Kurduğu İkili İlişkileri Yeniden Devreye Koyarak İki Transferi Bitirmeyi Planlıyor. Bordo-Mavili Yönetim, İki İsim İçin De Kiralama Teklifi Yapacak.

Takımdaki Alternatif Sayısının Artması İçin Bu İki Oyuncuya Onay Veren Teknik Direktör Ersun Yanal, Yerli Futbolcu Sayısının Da Artırılmasını Talep Etti.

NAPOLI'NİN KAPTANLIĞINI 5 YIL YAPTI

Trabzonspor'un Beşiktaş Kulübüne Her İki Oyuncu İçin Ayrı Ayrı Kiralama Teklifi Yapacağı Ardından İse Kendileri İle Masaya Oturacağı Öğrenildi. Bu Transferde Eski Beşiktaşlı Olcay Şahan'ın Da Oyuncularla Yapılan Görüşmelerde Kullanılması Bekleniyor. Töre, Beşiktaş İle Çıktığı 111 Maçta 19 Gol Atıp 28 De Asist Yapmıştı. İnler İse En Başarılı Olduğu Napoli'de 13 Gol Atıp 11 De Asist Yapmıştı. 5 Sene Kaptanlığını Yaptığı Napoli'de İstikrarlı Oynayan Ancak Sonrasında Leicester Ve Beşiktaş'ta Formaya Hasret Kalan İnler, Trabzonspor'a Gelirse Takımın Liderlerinden Olacak.

Yunus Emre Sel

123456---kopya-931.pngyesyeni-logo-final-20170611002800.png

Editör: TE Bilisim