Trabzonspor Gaziantepspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor Gaziantepspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan Trabzonspor Gaziantepspor mücadelesi Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci hafta karşılaşmaları olacak. Peki Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detayları bu haberde bulabilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Trabzonspor Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Grubun ilk maçında Bordo Mavili takım, deplasmanda Nazilli Belediyespor'u Dame N'Doye ve Özer Hurmacı'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

TRABZONSPOR GAZİANTEPSPOR MAÇI CANLI İZLE

Hafta sonunda Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Eto'o'lu Antalyaspor'u konuk etmişti. Bu mücadeleyi de Cardozo, Mehmet Ekici ve Mbia'nın golleriyle 3-0'lık skorla galip tamamlayan Bordo Mavililer, rotasını Süper Lig ekibi olan Gaziantepspor'a dikti.

Güneydoğu Anadolu ekibi Gaziantepspor ise evinde Çaykur Rizespor'u konuk etmişti. Kırmızı siyahlılar, Daniel Larsson ve Orkan Çınar'ın attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. hafta karşılaşmalarında ise Trabzonspor Gaziantepspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

TRABZONSPOR GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Gruptaki ilk maçından 3 puan elde eden Trabzonspor Gaziantepspor ile 22 Aralık 2015 Salı günü saat 20.45'te karşı karşıya gelecek. Hakem İlker Meral'in yöneteceği karşılaşma A HABER'den naklen yayınlanacak.

SEYİRCİSİZ MAÇ

Ligde Gaziantepspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maçlık ceza sonucu Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarını seyircisiz oynayan Trabzonspor, yarın akşam da taraftar desteğinden yoksun olacak. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda sahasında Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilerek elenen bordo mavililer, bu maçta çıkan tribün olayları nedeniyle PFDK'dan 1 maçlık seyircisiz oynama cezası almıştı. Bu ceza nedeniyle yarın akşam da bordo mavili taraftarlar, tribünlerde yerlerini alamayacak. Trabzonspor, bu sezon seyircisiz oynadığı maçlarda Gençlerbirliği'ni 1-0, Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etmişti.

TRABZONSPOR'UN 11'İ (MUHTEMEL): Uğurcan- Salih, Aykut, Douglas, Alper, Aytaç, Okay, Erkan, Marin, Yusuf, N'Doye

Editör: TE Bilisim