Son Yıllarda Deplasman Maçlarında Aldığı Başarısız Sonuçlarla Dikkat Çeken Trabzonspor, 60 Gündür Dış Sahada Maç Kaybetmiyor. 4 Maçtır Deplasmanda Yenilmeyen Bordo-Mavililer Akhisar Belediyespor Karşısında Da Yenilmezliğini Sürdürmek İstiyor.

Trabzonspor Dış Sahada Oynadığı Son 4 Maçta; 3 Galibiyet, 1 Beraberlik Aldı. Ligin İkinci Yarısında Dış Sahada 10 Puan Toplayan Bordo-Mavililer, Bursaspor’u 2-1, Kasımpaşa Ve Osmanlıspor’u 1-0 Yenmiş, Son Olarak Atiker Konyaspor İle 1-1 Berabere Kalmıştı. Ligin 24. Haftasında Akhisar Belediyespor İle Oynayacağı Maça Kadar Olan 60 Günlük Bölümde Yenilgi Yüzü Görmeyen Trabzonspor, Rakibiyle Oynayacağı Maçı Kazanarak Yenilmezlik Serisini Sürdürme Hedefinde…

Akhisar Belediyespor İle Trabzonspor Arasında Oynanacak Olan Müsabakada Bir Çok Oyuncu Ve Teknik Adam Eski Takımına Karşı Mücadele Edecek. İki Takımda Da Oynamış Bir Çok Tanıdık İsim Bulunuyor. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bir Dönem Trabzonspor’da Futbol Oynamasının Yanı Sıra Bir Dönem De Teknik Direktörlük Görevi Yaptı. Kafkas’ın Yardımcılıklarını Yapan Orhan Çıkrıkçı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu, İbrahim Yılmaz Da Trabzonlu İsimler Arasında Yer Alıyor. Kaleci Fatih Öztürk, Soner Aydoğdu, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı, Olcan Adın Ve Alper Ulusoy Kariyerinde Trabzonspor Forması Giymiş İsimler Olarak Dikkat Çekiyor. Trabzonspor’da İse Rodallega Ve Uğur Demirok Daha Önce Akhisar Belediyespor’da Top Koşturmuştu.

Yanal’ın Akhisar Belediyespor Planı

Spor Toto Süper Lig’in İkinci Yarısında Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İsteyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor’u Yıkacak Plan Üzerinde Duruyor. Bordo-Mavililer, Hücum Yönü Kuvvetli, Orta Sahada Baskı Kuran Ve Seri Pas Trafiğiyle Sonuca Gitmeyi Planlıyor. Akhisar Belediyespor’u Yakın Markaja Alan Deneyimli Teknik Adam, Rakibin Olumlu Ve Olumsuz Yönlerini Oyuncularıyla Paylaşarak Sahada Ne Yapmaları Gerektiği Konusunda Uyarılarda Bulunuyor.

Ara Transfer Döneminde Akhisar Belediyespor’dan Karadeniz Ekibine Transfer Olan Kolombiyalı Forvet Oyuncusu Hugo Rodallega’nın Teknik Direktör Ersun Yanal Tarafından Eski Takımına Karşı İlk 11’de Sahaya Sürülmesi Bekleniyor. Takımın Diğer Golcüsü N'Doye İle Sıkı Bir Forma Rekabetine Giren 31 Yaşındaki Golcünün İdmanlarda Gösterdiği Performans Ve Gol Yollarındaki Etkili Görüntüsü, Deneyimli Teknik Adamın Tercihini Bu Oyuncudan Yana Kullanmaya İtiyor. Yanal İse Oyuncuyu Zorlu Müsabakaya Motive Etmek İçin Özel Görüşmeler Yapıyor.

123456---kopya-587.pngyesyeni-logo-final-20170310160404.png

Editör: TE Bilisim