Trabzonspor  Sahneye Çıkıyor

Trabzonspor, bugün Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u ağırlayacak. Bordo-mavili takım 21.00'de start alacak karşılaşmayı kazanarak taraftarının önünde sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sezona bugün sahasında oynayacağı Bursaspor maçıyla, 'Merhaba' diyecek. Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda ve Almanya olmak üzere iki aşamalı kamp ile tamamlayan, ardından UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda eden Fırtına, yeni transferleriyle sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Teknik direktör Şota, lige güzel bir başlangıç yaparak devamını getirmek istediklerini söyledi. Avrupa Ligi'ne veda ettikleri andan sonra oluşan olumsuz havayı dağıtmaları gerektiğini söyleyen Şota, şöyle konuştu: Trabzonspor kendi karakterine uygun coşkulu ve sonuca endeksli futbol anlayışını sahaya yansıtacak. Kaybedeceğimiz zamanlar olabilir ama biz Trabzonspor kazanmak için oynamadı dedirtmeyeceğiz.

HASRET BİTECEK

Trabzonspor, Bursaspor'u yenerek şeytanın bacağını kırmak istiyor. Ligin ilk haftasında son galibiyetini 2010-11 sezonunda alan Trabzonspor, daha sonraki yıllardaki sezonun 4 açılış maçından 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrıldı. Hakem Tolga Özkalfa'nın yöneteceği karşılaşmada bordo-mavili takımın tek hedefi galibiyet almak.

Editör: TE Bilisim